LG W2363V: Η οθόνη του gamer

LG W2363V: Η οθόνη του gamer

23 ίντσες High Definition απόλαυσης, πραγματικό HD Surround ήχος, real time δράση με ένα από τους μικρότερους χρόνους απόκρισης και “Tru Light” τεχ...

23 ίντσες High Definition απόλαυσης, πραγματικό HD Surround ήχος, real time δράση με ένα από τους μικρότερους χρόνους απόκρισης και “Tru Light” τεχνολογία για την παραγωγή του κατάλληλου φωτισμού στο περιβάλλον. Αυτή είναι η οθόνη του gamer.Με πάνελ ευρείας απεικόνισης Full HD 23”, ανάλυση 1920 x 1080p και μια πληθώρα καινοτόμων τεχνικών χαρακτηριστικών, όπως οι λειτουργίες “Thru Mode”, “Tru Light” και SRS Trusurround HD, καθώς επίσης και χρόνο απόκρισης 2ms, η LG W2363V έχει σχεδιαστεί εξοκλήρου για τους απαιτητικούς gamer που ασχολούνται με τα παιχνίδια, προσφέροντας υψηλή απόδοση ακόμα και στους πιο πρόσφατους τίτλους και πραγματικό HD Surround ήχο.




Thru Mode

Η τεχνολογία Thru Mode, εξαλείφει στο μέγιστο βαθμό τις καθυστερήσεις στο «φόρτωμα» των γραφικών, προσδίδοντας ακόμη περισσότερο ρεαλισμό στη δράση και την εξέλιξη των παιχνιδιών. Πλέον, οι gamers απολαμβάνουν real time δράση, χωρίς να περιμένουν την επεξεργασία των εικόνων, ενώ σε συνδυασμό με τον πολύ μικρό χρόνο απόκρισης, η LG W2363V προσφέρει γρήγορη gaming εμπειρία.




Tru Light

Με τη νέα πρωτότυπη λειτουργία “Tru Light”, η LG W2363V αντιδρά στα ηχητικά εφέ των παιχνιδιών και των βίντεο παράγοντας έναν διακριτικό φωτισμό στο κάτω μέρος της οθόνης, που δημιουργεί την κατάλληλη ατμόσφαιρα, ώστε οι χρήστες να απολαμβάνουν ακόμα περισσότερο τα παιχνίδια. Οι gamers έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν τον τρόπο αντίδρασης της οθόνης επιλέγοντας ένα από τα 4 διαφορετικά επίπεδα ρύθμισης, έτσι ώστε o φωτισμός να ενεργοποιείται κάτω από συγκεκριμένες συνθήκες, εξασφαλίζοντας περισσότερη ένταση όπου και όταν απαιτείται.









SRS TruSurround HD

Η νέα οθόνη της LG εξισορροπεί τις απότομες διαβαθμίσεις του ήχου που παρατηρούνται συνήθως στα παιχνίδια και στα βίντεο, προσφέροντας μια βελτιωμένη ακουστική εμπειρία. Επίσης, οι χρήστες έχουν στη διάθεσή τους μια σειρά πρόσθετων επιλογών ήχου, όπως η ρύθμιση των μπάσων και η σαφήνεια των διαλόγων, οι οποίες είναι ειδικά σχεδιασμένες ώστε να βελτιώνουν τα φωνητικά και την ευκρίνεια του ήχου, εξασφαλίζοντας μέγιστη απόδοση και καθαρότητα στη συχνότητα.




Picture-In-Picture

Τέλος, η τεχνολογία Picture-In-Picture (PIP), οποία επιτρέπει στους χρήστες να προβάλλουν ταυτόχρονα δύο εικόνες στην οθόνη. Κατά αυτό τον τρόπο, οι χρήστες μπορούν να χρησιμοποιούν τον Η/Υ για άλλες εργασίες σε ένθετα παράθυρα, ενώ ταυτόχρονα βλέπουν βίντεο ή παίζουν παιχνίδια. Οι λειτουργίες ρύθμισης της ποιότητας της εικόνας, περιλαμβάνουν επίσης, τη λειτουργία Αυτόματης Ρύθμισης Φωτεινότητας (Auto Brightness) που προσαρμόζει αυτόματα την φωτεινότητα και τη λειτουργία Noise Reduction, που αφαιρεί τυχόν «παράσιτα» από τα βίντεο παρέχοντας τη βέλτιστη δυνατή απεικόνιση.




Τεχνικά χαρακτηριστικά


Διαγώνιος 23” wide


Φωτεινότητα 300cd/m²


Λόγος Αντίθεσης 70.000:1 (DFC)


Γωνία Θέασης 176 / 170 (CR>5)


Χρόνος Απόκρισης 2ms


Ανάλυση 1920 x 1080 (Full HD)


Συνδεσιμότητα D-sub, DVI, Component, HDMI x2


Λειτουργίες εικόνας Picture-In-Picture / Noise Reduction / Thru Mode


Ειδικά εφέ SRS Trusurround HD / Tru Light


Βάση Tilt



Τιμή:
Από 229 ευρώ

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα