Οι πολλές αλλαγές του ΑΝΤ1

default image

Είναι εμφανείς. Από το σήμα του σταθμού, μέχρι το σκηνικό των δελτίων ειδήσεων αλλά και την επιστροφή σε αθλητικό πρόγραμμα, όπως ο ΠΑΟ στο μπάσκετ

Περιοδικά
Στην πρώτη θέση και πολύ μπροστά από τα υπόλοιπα περιοδικά το Cosmopolitan τον Αύγουστο, με 92 χιλ. τεμάχια. Στη δεύτερη θέση το Glamour με 69 χιλ., στην τρίτη το Lucky με 62. Ακολούθησαν, Sporty με 58, Pink Woman με 56, Σούπερ Κατερίνα με 53, Young με 52.

Πρεμιέρες
Σήμερα 15 Σεπτεμβρίου έχουμε πολλές πρεμιέρες στα τηλεοπτικά κανάλια. Πρωινές ενημερωτικές, πρωινάδικα, μεσημεριανές κουτσομπολίστικες, τοκ σόου. Καλή αρχή για όλους. Πάντως προς το παρόν δεν μας έχει δοθεί η αίσθηση ότι υπάρχει κάτι που θα κάνει την τωρινή τηλεοπτική σεζόν καλύτερη από την προηγούμενη. Ίσως ο Μητσικώστας…

ALTER
Η εκπομπή ‘Φως στο Τούνελ’ αριθμεί πλέον 14 χρόνια παρουσίας στην τηλεόραση. Φέτος η εκκίνηση θα γίνει την Παρασκευή στις 23.00, ενώ αξίζει να αναφέρουμε από το Δ.Τ του σταθμού και δύο στατιστικά στοιχεία για την εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη. Έχει μέχρι σήμερα καταφέρει να βρει 1180 αγνοούμενους, ενώ έχει εξιχνιάσει 15 εγκλήματα.

ΑΝΤ1 α
Για τρία χρόνια λοιπόν οι εντός έδρας αγώνες της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού στον ΑΝΤ1, ενώ ακούγεται πως γίνονται επαφές και με ΑΕΚ.

ΑΝΤ1 β
Δεν ξέρουμε αν ζήλεψε το MEGA ή αν έτυχε, πάντως το σάιτ του ΑΝΤ1 άλλαξε και αυτό. Είναι πλέον γεμάτο βίντεο, φορτώνει όμως πολύ δύσκολα (είναι γεμάτο flash) και είναι σχετικά αργό και με προβλήματα. Σίγουρα χειρότερο του προηγούμενου, χρειάζονται βελτιώσεις.

ΑΝΤ1 γ
Εκτός του σάιτ βέβαια άλλαξε και το σήμα στην οθόνη. Μεγάλωσε και δεν είναι πια διαφανές, ενώ μπήκε και κάτι σαν χρυσή μπορντούρα. Μας άρεσε πιο πολύ το προηγούμενο.

ΑΝΤ1 δ
Αλλαγή και στο δελτίο ειδήσεων καθώς το σκηνικό είναι πιο φωτεινό και η γκόθικ λογική έχει εξαφανιστεί.
Συνολικά πάντως πρέπει να πούμε ότι δεν χρειάζονται τόσα συχνά αλλαγές και μάλιστα σε βασικά πράγματα γιατί ο κόσμος μπερδεύεται και “απορρυθμίζεται’.

Bobs
Η Deutsche Welle για 5η συνεχή χρονιά λανσάρει το διαγωνισμό για τα μπλογκς, The Bobs. Οι συμμετοχές είναι μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου, ενώ οι νικητές θα ανακοινωθούν στις 27 Νοεμβρίου. Λεπτομέρειες μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

STAR
Από όσους είδαν τα δελτία ειδήσεων του STAR του Σαββατοκύριακου, μόνο καλά λόγια ακούς για την Ελεονώρα Μελέτη. Ότι ήταν σοβαρή στα σοβαρά και χαμογελαστή στα υπόλοιπα, χωρίς ακρότητες και εντυπωσιασμούς. Ότι βρήκε το στοιχείο της η κοπέλα.

Πράσινος Τύπος
Σήμερα Δευτέρα ξεκίνησε η αθλητική εφημερίδα, Πράσινος Τύπος, την καθημερινή της πορεία. Όπως είναι λογικό σχεδόν όλες οι σελίδες είναι για Παναθηναϊκό, δίνεται όμως και έμφαση στα “μικρά” σπορ και τον ερασιτέχνη. Ουκ ολίγη η κρατική διαφήμιση, καλή συνέχεια από εμάς.

Εξέδρα
Έχουν περάσει σχεδόν 6 μήνες από τη μέρα που βγήκε η αθλητική εφημερίδα του ΔΟΛ, Εξέδρα και αυτό που φαίνεται από τις πωλήσεις που κάνει καθημερινά είναι πως έχει βρει το κοινό της. Πουλά 18 με 27 χιλ. φύλλα και είναι συνήθως 5η στην κατάταξη των αθλητικών εφημερίδων, ενώ το ρεπορτάζ που είναι πιο δυνατή είναι αυτό της ΑΕΚ.

ALPHA
Η ‘Μηχανή του Χρόνου’ του Χρίστου Βασιλόπουλου επιστρέφει στην τηλεόραση του Alpha για 5η συνεχή χρονιά, το Σάββατο στις 15.30. Η συγκεκριμένη εκπομπή έρευνας/ντοκιμαντέρ έχει αφήσει καλό στίγμα όλα αυτά τα χρόνια και είναι από αυτές που ξεχωρίζουν. Ελπίζουμε οι φίλοι της να βολευτούν με τη νέα ώρα μετάδοσης.

Πρωτοσέλιδο της ημέρας
Η Metrosport για το Όσκαρ.

MAD
Με αφορμή την επερχόμενη συναυλία της Madonna στην Αθήνα, το Mad Radio 106,2 θα αφιερώσει ολόκληρο το επόμενο σαββατοκύριακο στη 50χρονη ντίβα της ποπ. Θα παίζει όλες τις μεγάλες επιτυχίες της, θα κάνει διαγωνισμούς, ενώ θα αναμεταδώσει και μια συνέντευξη της.

Φωτό της ημέρας
Το στιγμιότυπο είναι από διαγωνισμό Bodybuilding στην Αυστραλία και πριν βιαστείτε να κοροϊδέψετε τον γηραιό κύριο, να σας πούμε πως είναι 80 ετών και “σφίγγεται” εκτός συναγωνισμού.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα