Σε ‘κατέβασμα’ και χάκινγκ λέμε ναι

default image

Την περασμένη εβδομάδα προβλήθηκε στις ΗΠΑ το πρώτο επεισόδιο του 4ου κύκλου της σειράς Prison Break. Το παρακολούθησαν 6 εκατ. τηλεθεατές

MEGA

Σε μεγάλες αλλαγές προχώρησε η ιστοσελίδα του
MEGA και έγινε αγνώριστη. Είναι πλέον πιο μοντέρνα και πιο multimedia, είναι όμως και αρκετά φορτωμένη και κουράζει λίγο.

Νέο Σινεμά

Με το τεύχος που κυκλοφορεί στα περίπτερα, το Σινεμά προσφέρει στους αναγνώστες του τις ταινίες La Strada και Cabiria του Φεντερίκο Φελίνι.

YouTube
Τι ήταν να ανοίξει κανάλι στο YouTube ο δημιουργός του ‘Family Guy’, Seth MacFarlane, σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα έχει γίνει από τα πιο αγαπητά της διάσημης ιστοσελίδας βίντεο. Ρίξτε μια ματιά εδώ .

50 χρόνια Billboard
Δείτε εδώ τη νέα λίστα του Billboard με τα 100 πιο καυτά τραγούδια όλων των εποχών. Εδώ μπορείτε να δείτε πως προέκυψε η λίστα.

Κυριακάτικες
Επέστρεψε στην κορυφή την περασμένη Κυριακή το Πρώτο Θέμα, χάρη στο DVD των Ο.Α του Πεκίνου, με 209 χιλ. φύλλα. Στη δεύτερη θέση η Ελευθεροτυπία με 164, στην τρίτη το Βήμα με 156. Το Έθνος σημείωσε μεγάλη άνοδο και έφτασε τα 150 χιλ. φύλλα, στις 137 χιλ. η Καθημερινή. Ο Ελεύθερος Τύπος σταθερός στις 75 χιλ. Το Σάββατο τα Νέα είχαν 114 χιλ.

BitTorrent
Την περασμένη εβδομάδα προβλήθηκε στις ΗΠΑ το πρώτο επεισόδιο του 4ου κύκλου της σειράς Prison Break . Το παρακολούθησαν 6 εκατ. τηλεθεατές, αλλά μεγαλύτερο ενδιαφέρον έχει το γεγονός πως το “κατέβασαν” από το διαδίκτυο πάνω από 2 εκατ. φορές μέσα σε μια εβδομάδα. Ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει το ότι τα περισσότερα downloads έγιναν από Ευρώπη και όχι από ΗΠΑ, με την Πολωνία μάλιστα να είναι υπεύθυνη για το 12%! Ακολούθησαν χρήστες του διαδικτύου από Αγγλία, Γαλλία, Καναδάς, Ολλανδία, ΗΠΑ, Ελλάδα , Ισπανία, Αυστραλία, Βραζιλία.

Πρωτοσέλιδο της ημέρας
Ποιο να διαλέξεις… Τουλάχιστον τέσσερα ‘Ντιογκόλ’ βλέπουμε στις σημερινές αθλητικές εφημερίδες. Να δούμε τι θα βάλουν όταν ξανασκοράρει.

Ελλαδάρα
Πάντα πρωτοπόροι και με έντονη αίσθηση του χιούμορ.

Blogging
Μπορεί στις μέρες μας το μπλόγκινγκ να έχει γίνει αρκετά περίπλοκο για πολλούς χρήστες, με χίλιες δυο λειτουργίες στις μηχανές των WordPress, Blogger, κλπ., οπότε το απλό (ως απλοϊκό) Tumblr μπορεί να φανεί χρήσιμο. Βέβαια λείπουν πολλά βασικά, αλλά από την άλλη κάνεις ποστ (μια φωτογραφία, ένα βίντεο, κ.α) μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.

Τηλεθέαση
Με το που μπήκε ο Σεπτέμβριος το MEGA έδειξε τα δόντια του. Την εβδομάδα 1η με 6η Σεπτεμβρίου το MEGA σημείωσε τηλεθέαση 19,3%. Στη δεύτερη θέση ο ΑΝΤ1 με 14,4%, στο 11% ο ALPHA. Το STAR είχε 10,9%, το ALTER 9,9%. Έκτη η ΝΕΤ με 8,7%, 4,6% και 4,4% είχαν αντίστοιχα οι ΣΚΑΪ και ΕΤ1.

Τυπολογίες

Ευχαριστούμε πολύ το Παρόν για τα καλά του λόγια.

Φωτό της ημέρας
Στο Τέξας περιμένανε τον Άικ να χτυπήσει και στο στιγμιότυπο διαβάζουμετο ωραιότερο μήνυμα που έχει γραφτεί ποτέ για τυφώνα. Go away Ike, Tina ain’t here (επεξήγηση εδώ) .

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα