“Ναυάγησε” το συμβούλιο πολιτικών αρχηγών

“Ναυάγησε” το συμβούλιο πολιτικών αρχηγών
ΚΟΙΝΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠτΔ ΚΑΡΟΛΟΥ ΠΑΠΟΥΛΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ Ν.Δ. ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ (EUROKINISSI / ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ) Eurokinissi

Ραγδαίες οι πολιτικές εξελίξεις. Αναβλήθηκε η σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών και ορίστηκε για τις 10 το πρωί της Πέμπτης. Αιφνιδιαστική αποχώρηση του προέδρου του ΛΑ.Ο.Σ. από το Προεδρικό Μέγαρο. Αργότερα αποχώρησαν Σαμαράς, Παπανδρέου

Απρόσμενη τροπή πήρε το συμβούλιο πολιτικών αρχηγών που τελικά ορίστηκε για τις 10 το πρωί της Πέμπτης.

Μία περίπου ώρα μετά την αιφνιδιαστική αποχώρηση του προέδρου του ΛΑ.Ο.Σ., Γιώργου Καρατζαφέρη, αποχώρησε από το Προεδρικό Μέγαρο και ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνης Σαμαράς.

Νωρίτερα, ο Αντώνης Σαμαράς ανέφερε πως δέχεται οποιαδήποτε λύση προταθεί από το ΠΑΣΟΚ, σημειώνοντας ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα με κανένα από τα ονόματα που τέθηκαν στο τραπέζι.

“Δεν έχω πρόβλημα να στηρίξω είτε τον κύριο Πετσάλνικο είτε τον κύριο Παπαδήμο είτε οποιαδήποτε λύση μου προταθεί” σημείωσε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνης Σαμαράς.

Η αρχική επιθυμία του Γιώργου Καρατζαφέρη να “βγούμε το ίδιο χαμογελαστοί, όπως μπαίνουμε” διαψεύστηκε από τα πρώτα λεπτά.

Φανερά εκνευρισμένος, ο Γιώργος Καρατζαφέρης κατήγγειλε τον Γιώργο Παπανδρέου και τον Αντώνη Σαμαρά για παιχνίδια τακτικής στα οποία παρασύρουν και τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια.

Ο κ. Καρατζαφέρης πάντως μετά από επικοινωνία του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ξεκαθάρισε ότι θα συμμετέχει στη σύσκεψη της Πέμπτης.

Στο μεταξύ, ρεπορτάζ που μεταδόθηκε από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της κρατικής τηλεόρασης προκάλεσε την οργή του γραμματέα της ΚΕ της ΝΔ, Ανδρέα Λυκουρέντζου.

“Είναι λυπηρό ότι μεταδίδει η δημόσια τηλεόραση ρεπορτάζ από συγκεκριμένες πηγές που αποσκοπούν να πλήξουν τη Νέα Δημοκρατία και εξυπηρετούν τις ανάγκες του κυβερνώντος κόμματος”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα