Σίδνεϋ: Bucket List

Σίδνεϋ: Bucket List
Shuttershock

Το ταξίδι στο Σίδνεϋ, στην ένδοξη μητρόπολη της Αυστραλίας, είναι το απαραίτητο "τικ" στη λίστα του κάθε ταξιδιώτη

Εκτός από τα συνηθισμένα τουριστικά αξιοθέατα, η πόλη προσφέρει ατελείωτες επιλογές για να σας μείνει η επίσκεψή σας αξέχαστη. Τώρα μπορείτε να πετάξετε με την Qatar Airways και να φτάσετε στο Σίδνεϋ με το A380, το μεγαλύτερο αεροπορικό επιβατικό αεροσκάφος στον κόσμο, το οποίο διαθέτει τρεις κατηγορίες καθισμάτων σε δύο καταστρώματα: την Πρώτη, την Business και την Economy Class. Εμείς με τη σειρά μας σας παρουσιάζουμε μια λίστα που απευθύνεται σε διαφορετικές ηλικιακές ομάδες και καλύπτει κάθε ταξιδιωτική ανάγκη σε διασκέδαση, περιπέτεια, αθλήματα και αναψυχή.

Όπερα στο λιμάνι του Σίδνεϋ

Ο καλύτερος λόγος για να επισκεφθείτε το Σίδνεϋ την άνοιξη και πιο συγκεκριμένα για φέτος έως τις 22 Απριλίου. Για ένα ολόκληρο μήνα μπορείτε να παρακολουθήσετε όπερα σε μια πλωτή σκηνή με το περίφημο κτίριο της Όπερας του Σίδνεϋ και τη Γέφυρα του Λιμανιού στο βάθος. Φέτος θα παρουσιαστεί η γνωστή όπερα του Puccini, La Boheme. Πλωτά μπαρ και εστιατόρια, αλλά και πυροτεχνήματα που θα φωτίσουν τον ουρανό ώστε να δείτε το Σίδνεϋ στα καλύτερά του! Μην το καθυστερείτε, κάντε κράτηση σήμερα με την Qatar Airways!

Blue Mountains

Μόλις 90 λεπτά μακριά από το Σίδνεϋ με το αυτοκίνητο ή δύο ώρες με το τρένο, στην περιοχή Blue Mountains μπορείτε να απολαύσετε μερικά από τα πιο εκθαμβωτικά φυσικά αξιοθέατα της χώρας. Με εκπληκτική θέα στις βαθιές κοιλάδες, όπως το Wentworth Falls, το Govetts Leap και το Echo Point, τα Γαλάζια Όρη θα σας χαρίσουν ορισμένα από τα πιο εντυπωσιακά τοπία που θα αντικρίσετε ποτέ σε ταξίδι σας. Αξιοποιήστε το χαρίζοντας λίγες στιγμές γαλήνης στον εαυτό σας, ακούγοντας τα ρέματα που διασχίζουν το δάσος, κοιτάζοντας παράλληλα την έρημο που εξασθενεί στον ορίζοντα.

City2Surf

Πρόκειται για μια γιορτή τρεξίματος που διοργανώνεται κάθε χρόνο στο Σίδνεϋ και καλύπτει μία διαδρομή 14 χλμ. Παραδοσιακά προσελκύει τόσο επαγγελματίες δρομείς όσο και ερασιτέχνες, αλλά και απλό κόσμο που επιλέγει είτε να τρέξει είτε να περπατήσει. Πέρσι συνολικά συγκέντρωσε περισσότερους από 80.000 συμμετέχοντες και έχει οριστεί ως μία από τις αγαπημένες εκδηλώσεις της Αυστραλίας! Προλαβαίνετε να δηλώσετε συμμετοχή καθώς φέτος θα πραγματοποιηθεί στις 12 Αυγούστου!

Vivid Sydney

Είναι το μεγαλύτερο φεστιβάλ αυτού του είδους στον κόσμο με ορισμένες από τις πιο εκπληκτικές εγκαταστάσεις φωτισμού, πρωτοποριακές μουσικές και καινοτόμα εργαστήρια. Πιο απλά πρόκειται για ό,τι πιο λαμπερό έχουν αντικρίσει ποτέ τα μάτια σας. Φέτος από τις 25 Μαΐου έως τις 16 Ιουνίου. Κάντε κράτηση της πτήσης σας με την Qatar Airways και ετοιμαστείτε να ζήσετε την πολύχρωμη αυτή εμπειρία.

Sydney Harbour Bridge Climb

Το να σκαρφαλώνεις σε ένα από τα εμβληματικά ορόσημα της πόλης, αλλά και το να βρίσκεσαι σε τέτοιο ύψος είναι μια εμπειρία που είναι δύσκολο και μόνο να την περιγράψει κανείς. Σας συνιστούμε την γρήγορη άνοδο, η οποία είναι λίγο μικρότερη και σας μεταφέρει στο εσωτερικό τόξο που θα σας κάνει για λίγο να αισθανθείτε σαν να είστε και εσείς μέρος του μεταλλικού σκελετού. Τα εισιτήρια ενηλίκων κοστίζουν γύρω στα 200 δολάρια και δεν χρειάζεται να το σκεφτείτε δεύτερη φορά, καθώς πρόκειται για μία εμπειρία ζωής. Το Σίδνεϊ σας περιμένει και η Qatar Airways με το A380, το μεγαλύτερο αεροπορικό επιβατικό αεροσκάφος στον κόσμο, μπορεί να σας μεταφέρει εκεί με στιλ!

Περπατήστε από το Bondi beach έως την Coogee

Μια βόλτα στην κορυφή του παραθαλάσσιου βράχου, η διαδρομή από την Bondi Beach έως την Coogee Beach εκτείνεται για έξι χιλιόμετρα στα ανατολικά προάστια του Σίδνεϋ. Ο περίπατος διαθέτει εκπληκτική θέα, παραλίες, πάρκα, γκρεμούς, κολπίσκους και πισίνες μέσα στα βράχια. Οι παραλίες και τα πάρκα προσφέρουν μέρη για ξεκούραση, κολύμπι ή μια ευκαιρία να ξαποστάσετε σε ένα από τα καφέ ή τα εστιατόρια. Η διαδρομή δεν είναι δύσκολη, υπολογίστε όμως πως χρειάζονται περίπου δύο ώρες για να ολοκληρωθεί.

Η πτήση της Qatar Airwaysαπό τηνΑθήνα στο Σίδνεϋ, με μια μόνο στάση δύο ωρών στη Ντόχα, αναβαθμίζει το ταξίδι σας σε μια ευχάριστη εμπειρία. Η πτήση από τη Ντόχα προς το Σύδνεϋ λειτουργεί με το A380, το μεγαλύτερο αεροπορικό επιβατικό αεροσκάφος στον κόσμο, το οποίο διαθέτει τρεις κατηγορίες καθισμάτων σε δύο καταστρώματα: την Πρώτη, την Business και την Economy Class. Ξεκινώντας με ένα θερμό καλωσόρισμα όταν μπαίνετε στο αεροπλάνο, συνεχίζοντας με το υπερσύγχρονο σύστημα ψυχαγωγίας και το γευστικό γευστικό δείπνο, το μυστικό για αξέχαστες πτήσεις είναι απλό: όλα βρίσκονται στις λεπτομέρειες. Επιπλέον, πρέπει να αναφέρουμε ότι ήδη από τις 12 Φεβρουαρίου, υπάρχει μια δεύτερη πτήση από τη Ντόχα στο Σίδνεϋ και από εκεί στην Καμπέρα, προσφέροντας μια δεύτερη επιλογή ταξιδιού στη μαγευτική Αυστραλία!

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα