Συνεργασία Πούλιτζερ και YouTube

default image

Το YouTube ανακοίνωσε τη Δευτέρα μια συνεργασία με το Κέντρο Πούλιτζερ, με σκοπό να δημιουργήσουν ένα διαγωνισμό για δημοσιογράφους

007 γουλιές

Σε μια προσπάθεια να ενισχύσει το ανδρικό image του αναψυκτικού της “Coke Zero”, η Coca Cola συνεργάστηκε με τους παραγωγούς του Τζέιμς Μποντ και μετονομάζει το προϊόν της σε “Coke Zero Zero Seven” με τη φιγούρα του Ντάνιελ Κρεγκ να κοσμεί τα συλλεκτικά μπουκάλια. Την είδηση μας μετέφερε με κάθε λεπτομέρεια και επισημότητα, ο
Adartist . Δύσκολοι καιροί για Βότκα Μαρτίνι…

Alpha 98,9
Στο νέο πρόγραμμα του ραδιοσταθμού Alpha 98,9 ξεχωρίζει σαφώς η επιστροφή του Νίκου Κακαουνάκη (καθόλου του γούστου μας, αλλά παραμένει σημαντική επιστροφή). Ακόμα, στο δυναμικό του σταθμού εντάσσεται ο Νίκος Μάνεσης, ενώ ενδιαφέρον παρουσιάζει και το γεγονός ότι οι Δημήτρης Σταυρόπουλος και Δήμος Βερύκιος συνεχίζουν για δέκατη χρονιά.

ΚΡΑ
Από την Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου και κάθε μέρα στις 21.45 θα προβάλλεται η νέα εκπομπή του Σκάι «ΚΡΑ». Πρόκειται για δύο κοράκια και ένα λύκο οι οποίοι ΚΡΑζουν καταστάσεις, εξελίξεις, ειδήσεις  και πρόσωπα σε μια σατιρική εκπομπή με κούκλες από την περίφημη ομάδα της οικογένειας Σοφιανού (βλ. Φρουτοπία). Μεταξύ άλλων θα ακούγονται οι φωνές των ηθοποιών Κώστα Τριανταφυλλόπουλου, Μιχάλη Μητρούση, Σταύρου Μαυρίδη.

Πρωτοσέλιδο της ημέρας

Η Μακεδονία για την «ανάκριση». Παραμηντιακό σχόλιο που ακούστηκε για το σημερινό πρωτοσέλιδο του Ελεύθερου Τύπου : «Τόσα λαγουδάκια είχα καιρό να δω. Η Γιάννα τον εκδίδει ή ο… Χιού Χέφνερ;»

Gossip Girl

Το STAR εξασφάλισε το σχετικά δημοφιλές Gossip Girl και θ’ αρχίσει να το προβάλλει κάποια στιγμή, πιθανότατα σαββατοκύριακο, μέσα στο Σεπτέμβριο. Πρόκειται για νεανική, αισθηματική σειρά αμερικανικής παραγωγής (2007) που θα ολοκληρωθεί σε 18 επεισόδια. Θέμα του η καθημερινότητα και οι ροζ συγκρούσεις των πλουσιόπαιδων του Άπερ Ιστ Σάιντ του Μανχάταν. Κάτι σαν « emo vs trendy» α λα αμερικέν.

ΣΚΑΪ
Πέρα από το ΚΡΑ που αναφερθήκαμε πιο πάνω, η τηλεόραση του Σκάι έχει ακόμα μια νέα εκπομπή, με τίτλο ‘Σκάει Χαμόγελο’. Είναι πρωινό καθημερινό μαγκαζίνο και ξεκινά τη Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου στις 09.00. Η Χριστίνα Βίδου μαζί με την Εύα Αντωνοπούλου είναι στην παρουσίαση, ενώ να τονίσουμε πως η τελευταία προστέθηκε στο δυναμικό του σταθμού πρόσφατα.

Blog-ειν επικινδύνως
Ένας blogger στο Μαρόκο συνελήφθη και καταδικάστηκε σε φυλάκιση εντός δέκα λεπτών για προσβολή της μοναρχίας, μέσω του blog του. Συνελήφθη την περασμένη Παρασκευή, δικάστηκε τη Δευτέρα, χωρίς δικηγόρο και καταδικάστηκε σε δύο χρόνια φυλάκιση και πρόστιμο 626 δολάρια. Περισσότερα εδώ .

Νovasports
Την Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου στις 21.45, το novasports1 θα μεταδώσει τον αγώνα Παναθηναϊκός – Ίντερ σε περιγραφή του Μανώλη Δράκου και σχόλιο του Χρήστου Σωτηρακόπουλου.
Την ίδια ώρα, στο novasports2 θα μεταδοθεί το παιχνίδι Βέρντερ Βρέμης – Ανόρθωση σε περιγραφή Γιώργου Λυκουρόπουλου.

Βίντεο
Το YouTube ανακοίνωσε τη Δευτέρα μια συνεργασία με το Κέντρο Πούλιτζερ, με σκοπό να δημιουργήσουν ένα διαγωνισμό για δημοσιογράφους. Οι διαγωνιζόμενοι πρέπει να στείλουν ένα βίντεο με δημοσιογραφικό περιεχόμενο μέχρι τις 5 Οκτωβρίου, μήκους 3 λεπτών ή λιγότερο. Η θεματολογία θα πρέπει να βασίζεται σε θέμα που κατά παράδοση παραβλέπεται ή αγνοείται από τα παραδοσιακά ΜΜΕ. Το Κέντρο Πούλιτζερ θα επιλέξει 10 φιναλίστ, οι χρήστες του YouTube θα επιλέξουν τον πρώτο ο οποίος θα λάβει 7.000 ευρώ και μια θέση εργασίας.

Η Μηχανή του Χρόνου

Για 5η χρονιά, η δημοφιλής εκπομπή του Χρίστου Βασιλόπουλου θα φιλοξενείται στον Alpha με νέα ώρα μετάδοσης τις 15:30, αμέσως μετά το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων. Η πρώτη εκπομπή κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου έχοντας ως θέμα τα “πολύχρωμα” 80s και τη Μαντόνα, με αφορμή την επικείμενη sold-out συναυλία της στην Αθήνα.

Φωτό της ημέρας

Δώσε φόβο στον τηλε-αναγνώστη και πάρτου την ψυχή (και την ακροαματικότητα). Ας ηρεμήσουμε με το όλο θέμα επιταχυντή πρωτονίων LHC, μέρος του οποίου απεικονίζεται στη φωτό και ο οποίος θα “ρουφήξει” τη διπλάσια ηλεκτρική ενέργεια από τη γειτονική Γενεύη. Ε δώ μια νηφάλια συνέντευξη ανθρώπου που συμμετάσχει στο όλο εγχείρημα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα