Ο Μάρτιν Σκορσέζε ετοιμάζει ντοκιμαντέρ για τον Μπιλ Κλίντον

Ο Μάρτιν Σκορσέζε ετοιμάζει ντοκιμαντέρ για τον Μπιλ Κλίντον

Ανάμεσα στις φιξιόν ταινίες του, ο Μάρτιν Σκορσέζε συνηθίζει να γυρίζει και ένα ντοκιμαντέρ για το ΗΒΟ. Αυτή τη φορά θα ασχοληθεί με τον πρώην Πρόεδρο της Αμερικής, Μπιλ Κλίντον

Επιμέλεια: Πόλυ Λυκούργου

Ο Μάρτιν Σκορσέζε ετοιμάζει σε συνεργασία με το καλωδιακό δίκτυο της ΗΒΟ ένα ντοκιμαντέρ για τον 42ο Πρόεδρο της Αμερικής, Μπιλ Κλίντον.

Ανάμεσα στις φιξιόν ταινίες του, ο Μάρτιν Σκορσέζε συνηθίζει να γυρίζει και ένα ντοκιμαντέρ για το ΗΒΟ. Μετά το «George Harrison: Living in the Material World», το επόμενο θα είναι για την πολιτική, δημόσια και προσωπική ζωή του πρώην Προέδρου της Αμερικής, Μπιλ Κλίντον.

Η επιλογή του Κλίντον δεν είναι καθόλου τυχαία: μετά τον παθιασμένο, χαρισματικό λόγο του στο προεκλογικό συνέδριο των Δημοκρατικών το φθινόπωρο που μας πέρασε, όπου στήριξε την επιλογή του Ομπάμα για δεύτερη θητεία, ο Κλίντον είδε την δημοτικότητά του στην Αμερική να γνωρίζει νέες δόξες.

Το ΗΒΟ λοιπόν ανέλαβε την παραγωγή ενός ντοκιμαντέρ που θα έχει ως άξονα τον Μπιλ Κλίντον, αλλά μαζί θα εξετάζει και την σύγχρονη αμερικανική ιστορία, κοινωνία και πολιτική.

Ο Μάρτιν Σκορσέζε, στην τέταρτη συνεργασία του με το κανάλι του ΗΒΟ («Public Speaking», «George Harrison: Living in the Material World», «Boardwalk Empire»), δέχτηκε να σκηνοθετήσει το πρότζεκτ και, από όσα διαβάζουμε, ο ίδιος ο Κλίντον θα συμμετέχει για την υλοποίησή του.

Διαβάστε ολόκληρο το κείμενο στο Flix

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα