Διαμόρφωσε όπως θέλεις τα μηνιαία έξοδά σου

Διαμόρφωσε όπως θέλεις τα μηνιαία έξοδά σου
Υπολογισμός εξόδων 123RF

Tips για να οργανώσεις το πλάνο των εξόδων σου όπως πρέπει και στο τέλος του μήνα να βγεις κερδισμένος.

Πόσα χρήματα ξοδεύεις στο super market; Γιατί βγήκες εκτός προϋπολογισμού αυτό τον μήνα; Πόσα πρέπει να δώσεις ή να βάλεις στην άκρη για την ασφάλεια του αυτοκινήτου σου; Κάθε ώρα, κάθε μέρα, χιλιάδες σκέψεις περνούν από το μυαλό σου και το άγχος να τα διευθετήσεις όλα, να είσαι σωστός στις οικονομικές σου υποχρεώσεις δεν φεύγει ποτέ.

Κανένα άγχος, κανένας πανικός. Αρκεί ένα καλό πλάνο για να σου λύσει όλα τα προβλήματα. Αν θες να δημιουργήσεις ένα ασφαλές και οικονομικά σταθερό περιβάλλον για σένα και την οικογένεια σου, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου, διαμορφώνοντας το “timeline” των μηνιαίων εξόδων σου.

Ξεκίνα, θέτοντας ένα όριο. Αν δεν θες να μείνεις με άδειο πορτοφόλι στο τέλος του μήνα πρέπει να ορίσεις από την αρχή το budget, σύμφωνα πάντα με το εισόδημά σου, και να προσπαθήσεις να μην ξεφύγεις. Σε αυτό θα σε βοηθήσει πολύ η καταγραφή εσόδων και εξόδων.

Πόσα είναι τα πάγια έξοδά σου, τι ποσό ξοδεύεις κάθε μήνα για τις καθημερινές ανάγκες σου και τι για διασκέδαση, μετακίνηση κλπ. Αν είσαι παραδοσιακός, πιάσε χαρτί και μολύβι και ξεκίνα να γράφεις. Αν πάλι είσαι παιδί της τεχνολογίας, τότε κατέβασε κάποιο application για να κάνεις την ίδια δουλειά.

Έτσι θα έχεις πλήρη εικόνα του τι πληρώνεις και πού και θα μπορείς να εντοπίζεις τυχόν αστοχίες και λάθους χειρισμούς προς αποφυγή παρόμοιων καταστάσεων στο μέλλον. Όσο το κάνεις, τόσο πιο δύσκολα θα χάνεις την μπάλα κάθε φορά που θα έρχεται αυτή η δύσκολη ώρα, η ώρα να οργανώσεις τα έξοδά σου.

ΒΓΕΣ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ANYTIME

Αφού θα έχεις τελειώσει με το κομμάτι αυτό, έχει έρθει πια η ώρα να ψάξεις προσφορές και προγράμματα που μπορούν να σου δώσουν λύσεις στο οικονομικό πρόβλημά σου. Το τέλειο παράδειγμα γι’ αυτό είναι η νέα δυνατότητα της Anytime στην ασφάλεια αυτοκινήτου. Γιατί για να πούμε την αλήθεια, το αυτοκίνητο είναι μία από τις βασικές πηγές εξόδων κάθε μήνα.

Aν είσαι από αυτούς που αντί να πληρώνονται κάθε τέλος του μήνα πληρώνονται στα μέσα και ενώ όλοι οι λογαριασμοί πρέπει να εξοφληθούν στις αρχές, εσύ κοιτάς το πορτοφόλι σου και δεν σου περισσεύει τίποτα, σου έχουμε καλά νέα.

Στην Anytime ορίζεις πότε θα ξεκινάει η ασφάλεια του αυτοκινήτου σου και πόσες μέρες θα διαρκεί. Ανάλογα με το περίσσευμά σου και το πότε θες να πληρώσεις. Για 30, 42, 103, 365 μέρες, για όσο επιθυμείς. Έχεις την πιο αξιόπιστη και οικονομική ασφάλεια, κομμένη και ραμμένη στα μέτρα σου. Και δεν αισθάνεσαι καμία δέσμευση. Να τα λέμε κι αυτά.

Και το καλύτερο δεν είναι αυτό. Από την πρώτη στιγμή που ασφαλίζεται κάποιος στην Anytime, οποιοδήποτε πρόγραμμα κι αν επιλέξει, αποκτά αυτόματα πρόσβαση στο Anytime Club. Μέσω αυτού, η εταιρία προσφέρει σε όλους τους ασφαλισμένους της προνομιακές εκπτώσεις (μέχρι και 50%) σε υπηρεσίες και προϊόντα, καθώς και έξυπνες προτάσεις αγορών.

Από ρούχα και είδη για το σπίτι, μέχρι προτάσεις διασκέδασης και πολλά άλλα, σε συνεργασία με τις πιο επώνυμες και γνωστές εταιρίες στην Ελλάδα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα