Ι like WIND: πάτα like και πρόσφερε

Ι like WIND: πάτα like και πρόσφερε

Ως επίσημος χορηγός του 29ου Κλασικού Μαραθωνίου Αθηνών, η WIND έφτιαξε ένα νέο facebook app που έχει στόχο να προσφέρει, αφενός το γέλιο, αφετέρου οικονομική ενίσχυση στην Κιβωτό του Κόσμου

Μπες στο app και διάλεξε το στυλ τρεξίματος που σου ταιριάζει, τόσο στον κορμό όσο και στα πόδια. Όσο πιο “τρελός” ο συνδυασμός τόσο το καλύτερο.

Στη συνέχεια, διάλεξε μια φωτογραφία σου από τα albums σου στο facebook και ένθεσέ τη. Τέλος, διάλεξε το ιδανικό μέρος που θα ήθελες να τρέξεις. Αυτό ήταν! Πλέον θα τρέχεις για καλό σκοπό.

Γιατί κοινοποιώντας το video σου σε όλους σου τους φίλους, η WIND θα προσφέρει εκ μέρους σου αυτόματα 1€ στην Κιβωτό του Κόσμου. Και επειδή για όλα αυτά που έκανες, σου αξίζει μια επιβράβευση, μπες στην κλήρωση για να διεκδικήσεις πλούσια δώρα.

 

Μπορείς όμως να προσφέρεις στην Κιβωτό του Κόσμου και εφόσον τρέξεις στις διαδρομές του 29ου Κλασικού Μαραθωνίου Αθηνών, στις 13 Νοεμβρίου.

Πάτα like περνώντας κάτω από την αψίδα της WIND και η WIND προσφέρει εκ μέρους σου αυτόματα άλλο 1€ στην Κιβωτό του Κόσμου.

Όπως κι αν προτιμάς να τρέχεις, το σίγουρο είναι ότι θα διασκεδάσεις και θα προσφέρεις.

Πάτα like και πρόσφερε εδώ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα