Παραίτηση Μπίστη. Στο αέρα το Φόρουμ διαλόγου ΠΑΣΟΚ- ΔΗΜΑΡ

Παραίτηση Μπίστη. Στο αέρα το Φόρουμ διαλόγου ΠΑΣΟΚ- ΔΗΜΑΡ
Παρουσίαση του βιβλίου του ποιητή και δοκιμιογράφου Θανάση Νιάρχου Οι αταίριαστοι (η πολιτική συναντά την τέχνη) το οποίο θα παρουσιαστεί στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών στις 7.00 μ.μ. Εκτός από τους 4 πολιτικούς αρχηγούς ομιλητές θα είναι: ο Νίκος Δένδιας, υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, ο Παναγιώτης Τέτσης, ζωγράφος-ακαδημαϊκός και ο Χρήστος Μεμής, διευθυντής εφημερίδας Τα Νέα. Eurokinissi

Φόρουμ διαλόγου για την κεντροαριστερά

Συζητήσεις ανάμεσα σε ΔΗΜΑΡ και ΠΑΣΟΚ για τη συγκρότηση διαλόγου για την κεντροαριστερά.

Το ΠΑΣΟΚ θα εκπροσωπήσουν ο γραμματέας της ΚΟ Γιάννης Μανιάτης και ο αντιπρόεδρος του ΙΣΤΑΜΕ Χρήστος Δερβένης.

Σε σχετική ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ αναφέρεται:

“Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος στηρίζει χωρίς προαπαιτούμενα και όρους τη συγκρότηση του φόρουμ διαλόγου για την Κεντροαριστερά και τη Σοσιαλδημοκρατία και ανέθεσε στο Γιάννη Μανιάτη, Γραμματέα της ΚΟ και τον Χρήστο Δερβένη, Αντιπρόεδρο του ΙΣΤΑΜΕ, τις συζητήσεις με τη ΔΗΜΑΡ και τις κινήσεις για τη διαμόρφωση του περιεχομένου και του πλαισίου λειτουργίας του”.

Παραιτήθηκε ο Μπίστης

Την παραίτησή του από τη θέση του υπευθύνου Διεύρυνσης της Δημοκρατικής Αριστεράς υπέβαλε ο Νίκος Μπίστης, μετά την απόρριψη από την Εκτελεστική Επιτροπή της ΔΗΜΑΡ της πρότασης για συμμετοχή του κόμματος στο υπό ίδρυση Φόρουμ Διαλόγου και Συνεργασίας των δυνάμεων του Δημοκρατικού Σοσιαλισμού, της Σοσιαλδημοκρατίας και της Πολιτικής Οικολογίας.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα