Ο ΑΝΤ1 αντεπιτίθεται

default image

Οι μεγαλύτερες αποδράσεις της ιστορίας, η επιστροφή των Free-press από τις διακοπές και η "ευαίσθητη" βασισιλική οικογένεια της Ταϊλάνδης

Αποδράσεις

Μη χάσετε το πολύ καλό άρθρο του
ΜΕΝ 24 για τις μεγαλύτερες αποδράσεις στην ιστορία. Μερικές από αυτές έχουν ήδη γίνει κινηματογραφικές ταινίες. Οι υπόλοιπες θα έπρεπε σίγουρα να γίνουν.

Nova

Από σήμερα και κάθε Πέμπτη το Σεπτέμβριο, το novacinema2 θα προβάλει κάθε βράδυ ταινίες που βγήκαν από κόμικς. Συγκεκριμένα τις Χελωνονιτζάκια, Fantastic Four: Rise of the silver surfer, Superman: Η επιστροφή, Ghost Rider, Άντρες με τα μαύρα, Spider-man 3, Transformers.

Πράσινος Τύπος
Από τη Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου η εφημερίδα Πράσινος Τύπος παύει να είναι εβδομαδιαία και γίνεται ημερήσια. Με την Αθλητική Ηχώ να έχει κατεβάσει ρολά, φαίνεται πως υπάρχει χώρος για ακόμα μια “πράσινη” εφημερίδα και να γίνουν πάλι τρεις. Καλή νέα αρχή ευχόμαστε.

Η Γάτα
Με ανανεωμένο κασέ η καθημερινή αθλητική εφημερίδα, Η Γάτα, που την κάνει πιο φρέσκια. Καλή συνέχεια.

Η στιγμή της αλήθειας
Έτσι ονομάζεται ένα από τα νέα τηλεπαιχνίδια του ΑΝΤ1 και στην ουσία είναι η μεταφορά του αμερικανικού The moment of truth του FOX. Οι παίκτες που λάβουν μέρος πρέπει απλά να απαντούν με ειλικρίνεια στις ερωτήσεις που τους γίνονται (οι αναλήθειες αποκαλύπτονται με τη βοήθεια ‘ανιχνευτή ψεύδους’), ενώ το έπαθλο που διεκδικείται είναι 200 χιλ. ευρώ. Το όνομα του παρουσιαστή δεν έχει ακόμα ανακοινωθεί. Σε μας πάντως, ο Αντρέας Μικρούτσικος φαντάζει ιδανικός…

Free-Press
Σήμερα Πέμπτη επέστρεψαν από τις διακοπές τους και οι 3 αθηναϊκές free-press, Athens Voice, Lifo και Faq. Μας άρεσε στην πρώτη το editorial με τα SMS, στη δεύτερη η συνέντευξη της Λιάνας Κανέλλη και στην τρίτη το σκίτσο της 4ης σελίδας.

Πρωτοσέλιδο της ημέρας

Η Sportday για το ‘Προλαβαίνετε!’.

ΑΝΤ1
Αν ο ΑΝΤ1 πάρει τα δικαιώματα του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού στο μπάσκετ συν την Φόρμουλα 1, όπως ακούγεται, τότε είναι φανερό ότι ο σταθμός του Αμαρουσίου δεν πάει να “χτυπήσει” το νεανικό κοινό (αλά STAR) μόνο με ξένες σειρές.

ALPHA
Το Σάββατο και τη Δευτέρα ξεκινούν στον Alpha οι ενημερωτικές πρωινές εκπομπές. Συγκεκριμένα στις 6 Σεπτεμβρίου ο Νίκος Μάνεσης και το ‘Studio Alpha’ (05.50 – 10.00) και στις 8 του μήνα ο Γιώργος Αυτιάς και το ‘Καλημέρα σας’ (05.45 – 10.00).

Πρώτο Θέμα
Η κυριακάτικη εφημερίδα προσφέρει από αυτή την εβδομάδα τα 3 επίσημα DVD των Ολυμπιακών Αγώνων του Πεκίνου (τελετή έναρξης, λήξης, highlights). Δείτε εδώ τη διαφήμιση. Πως γίνεται αυτό; Δεν υπάρχει επίσημος φορέας των Αγώνων να τα βγάλει αυτά στο εμπόριο; Πως γίνεται να τα προσφέρει η τάδε εφημερίδα και όχι η δείνα;

City 99,5
Κάθε μέρα στηνόμαστε στις 12 να ακούσουμε Τζίμη Πανούση και ακόμα τίποτα. Τι γίνεται;
Πάντως πήραμε τηλ. στον City και μας είπαν ‘Από την άλλη Δευτέρα κύριε’.

Ταινίες
Δείτε εδώ ένα πολύ ωραίο photostory του Yahoo! με τις κινηματογραφικές ταινίες του φθινοπώρου.

Στην Ταϊλάνδη
Το Υπουργείο Επικοινωνιών της Ταϊλάνδης “κατέβασε” 400 σάιτ στη χώρα γιατί έκρινε ότι αυτά διατάρασσαν και πρόσβαλαν την κοινωνική ειρήνη και ηθική, ενώ σε ορισμένες περιπτώσεις ήταν επικίνδυνα όσο αφορά την εθνική ασφάλεια. Το “έγκλημα” των εν λόγω ιστοσελίδων ήταν πως είχαν επικριτική στάση απέναντι στη βασιλική οικογένεια.

Σινεμά
Για το φιλμ ‘Κύριος Κανένας’ (Swing Vote) θα έχετε ακούσει. Παίζει ο Κέβιν Κόστνερ και βγαίνει σήμερα στους κινηματογράφους της χώρας μας. Αν εδώ κατεβείτε λίγο κάτω θα δείτε και το όνομα Paris Kasidokostas Latsis ως ένας από τους executive producers της ταινίας.

Amazon
Το νέο Amazon Video on Demand είναι έτοιμο (σε beta για τώρα) και σας περιμένει . Όχι ακριβώς… Αν προσπαθήσετε να δείτε κάποιο από τα επεισόδια σειρών, που μάλιστα προσφέρονται δωρεάν, θα σας βγάλει ένα μήνυμα που αναφέρει πως δεν μπορείτε να δείτε καθότι δεν είστε στις ΗΠΑ. Κοιτώντας πάντως την αριστερή στήλη ‘browse’ σε πιάνει ένα δέος. Προσφέρει τα πάντα.

Φωτό της ημέρας
Τα σχολεία ξεκίνησαν στην Κίνα και μερικά από αυτά προσφέρουν στρώματα για να ξεκουραστούν οι γονείς που αγωνιούν για το πως θα τα πάνε τα παιδιά τους (πρωτάκια) την πρώτη μέρα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα