Ζόμπι, Ελευθεροτυπία και Real

default image

Η περιπέτεια της Ελευθεροτυπίας και η νέα πρωτοποριακή πλατφόρμα του NEWS 247 που θα χρησιμοποιείται σε όλα τα μεγάλα γεγονότα

Κυκλοφόρησε σήμερα η Ελευθεροτυπία, αύριο είναι μια νέα μέρα. Δύσκολα πάντως τα πράγματα, μια και δεν φαίνεται εφικτό ένα νέο τραπεζικό δάνειο. Ιδού η θέση της εφημερίδας.
Αν τελικά κλείσει η εφημερίδα θα είναι πολύ λυπηρό και για τους εργαζόμενους που ξαφνικά θα γίνουν άνεργοι αλλά και για τον ίδιο τον τίτλο που είναι πραγματικά ιστορικός κι ας έχει χάσει τελευταία πολλά από την ταυτότητα του

Ραδιόφωνο
Το διάστημα 26 Σεπτεμβρίου με 23 Οκτωβρίου και σύμφωνα με τα στοιχεία της Focu/Bari για λογαριασμό της ΑΕΜΑΡ, ο Σκάι ήταν στην κορυφή με ποσοστό 11,4%. Ακολούθησαν, Real με 11%(!), Μελωδία με 8,6%, Ρυθμός με 8,2%, Nova Σπορ FM με 7,1%, Λάμψη, Sfera και Red με 6,9%, Kiss με 6,8%, Δίεση με 6,7%. Δύο πράγματα μας έκαναν μεγάλη εντύπωση. Η θεαματική άνοδος του Real που πλησιάζει πάρα πολύ το Σκάι και το ότι τον καλύτερο σταθμό της πόλης τον ακούν μόνο το 4,2% (στον Best αναφερόμαστε).

Πρωτοσέλιδο της ημέρας
Συλλεκτικό ;

Live Blogging
Δείτε το νέο, πρωτοποριακό format του NEWS 247 που θα χρησιμοποιείται σε μεγάλα και σημαντικά γεγονότα, όπως έγινε χθες . Στη μορφή αυτή το άρθρο εμπλουτίζεται διαρκώς σε ζωντανό χρόνο με νεότερα στοιχεία, βίντεο, φωτογραφίες, παρακλάδια μια σημαντική είδησης.

Διάγραμμα
Τα τέρατα στις ταινίες.

Σινεμά
Για ακόμα μια φορά ένα χορταστικό τρέιλερ από μια υποσχόμενη και τίμια περιπέτεια.
Μπόνους: Killer Elite .

Τραγουδάκι
Το Baby Baby Baby το θυμόσαστε.
Οι Make the Girl Dance έβγαλαν ένα νέο τραγούδι με πολύ καλό βίντεο. Όχι τόσο σέξι όσο το προηγούμενο αλλά και πάλι πολύ ενδιαφέρον. Broken Toy Boy .

Βίντεο
Life in a Day .

Tweet: Add to Favorites
Απορία .

Ζόμπι
Μπορεί να είναι πεθαμένα αλλά φέρνουν πολλά χρήματα .

Treasure Link
To επικό αφιέρωμα του In Focus με φωτογραφίες από τον Β’ΠΠ ολοκληρώθηκε με το 20ο μέρος.
Εδώ είναι όλα μαζί.

Φωτό της ημέρας
Oι Heidi Klum και Seal σε μασκέ πάρτι.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα