Αβέβαιο το μέλλον της “Ελευθεροτυπίας”

default image

Κρίσιμες ώρες περνά η εφημερίδα "Ελευθεροτυπία" μετά από τη μη έγκριση δανείου από την Alpha Bank. ώρες αγωνίας για τους εργαζομένους

Η ιστορική εφημερίδα φιλοξενεί στο εξώφυλλό της τη χθεσινή ροή των γεγονότων και το θρίλερ με το δάνειο που δεν εγκρίθηκε από την ALPHA BANK.

Η Ελευθεροτυπία περνά αναμφίβολα τις πιο κρίσιμες ώρες της ιστορίας, καθώς παραμένει ακόμα αβέβαιο το μέλλον της εφημερίδας και των 800 εργαζομένων σε αυτή.

Η εφημερίδα κυκλοφόρησε κανονικά σήμερα φιλοξενώντας στο εξώφυλλο ένα κείμενο-μομφή προς τον πρόεδρο της ALPHA BANK, Ι. Κωστόπουλο, ο οποίος απέρριψε την αίτηση δανείου που είχε καταθέσει η Ελευθεροτυπία.

Μάλιστα, η εφημερίδα επισημαίνει ότι ο κ. Κωστόπουλος έκλεισε “στα μούτρα” το τηλέφωνο στην εκδότρια Μάνια Τεγοπούλου χωρίς να δώσει κάποια συγκεκριμένη εξήγηση για την απόρριψη της δανειοδότησης, παρότι μάλιστα η εφημερίδα είχε προωθήσει όλα τα απαραίτητα έγγραφα για να πουλήσει και να επαναμισθώσει το ιδιόκτητο κτίριό της στη Μίνωος 10-16.

Το κείμενο καταφέρεται εναντίον και της Τράπεζας Πειραιώς, η οποία γράφεται πως χθες ενημέρωσε το γενικό διευθυντή της “Χ.Κ. Τεγόπουλος” ότι κρατά μπλοκαρισμένα τα έσοδα της Ελευθεροτυπίας από τις πωλήσεις των φύλλων της μέσω του πρακτορείου “Άργος” και ότι παραδέχτηκε ότι καλύπτεται με τα μισά.

Οι ώρες αγωνίας που περνούν οι εργαζόμενοι στην Ελευθεροτυπία αντικατοπτρίζονται στην τελευταία πρόταση του κειμένου και λέει τη σημαντικότερη αλήθεια: “Πάνω από 800 εργαζόμενοι σε αναμονή”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα