Σε συλλαλητήριο κατεβαίνει η ΑΔΕΔΥ

Σε συλλαλητήριο κατεβαίνει η ΑΔΕΔΥ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΓΣΕΕ ΑΔΕΔΥ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΤΗΝ 76η ΔΕΘ (ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ // ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΩΥΣΙΑΔΗΣ) MotionTeam

Στους δρόμους αύριο Πέμπτη η ΑΔΕΔΥ, ενάντια στο πολυνομοσχέδιο για την εργασιακή εφεδρεία και τις περικοπές μισθών και συντάξεων. Στο χωρό των κινητοποιήσεων και η ΓΣΕΕ. Αναμένονται οι ημερομηνίες

Την πραγματοποίηση συλλαλητηρίου την Πέμπτη και ώρα 6:00μμ στην Πλατεία Κλαυθμώνος αποφάσισε η ΑΔΕΔΥ “προκειμένου να στείλει νέο ηχηρό και αδιαπραγμάτευτο μήνυμα στην ελληνική Βουλή ότι η ελληνική κοινωνία στη συντριπτική της πλειοψηφία είναι αντίθετη με τις πολιτικές επιλογές της Κυβέρνησης και έχει ήδη άρει τη δική της ψήφο εμπιστοσύνης”.

Η ΑΔΕΔΥ καλεί όλους τους εργαζόμενους στο Δημόσιο “να διατρανώσουν αγωνιστικά την αντίδρασή τους απέναντι σε αυτές τις πολιτικές που οδηγούν στον αφανισμό τον κόσμο της εργασίας και στην απόλυτη απελπισία συνταξιούχους, ανέργους και νέους, συμμετέχοντας μαζικά και δυναμικά στο Συλλαλητήριο”.

Στο μεταξύ, χωρίς να καταλήξει σε συγκεκριμένες αποφάσεις ολοκληρώθηκε η πολύωρη συνεδρίαση της ολομέλειας του Γενικού Συμβουλίου της ΓΣΕΕ.

Οι εκπρόσωποι των παρατάξεων συμφώνησαν στην ανάγκη για συνέχιση των κινητοποιήσεων, επέλεξαν όμως, να μην καταλήξουν σε συγκεκριμένες ημερομηνίες και μορφές κινητοποιήσεων, λαμβάνοντας υπόψη τις γενικότερες εξελίξεις.

Όπως δήλωσε μετά το τέλος της συνεδρίασης ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ Γιάννης Παναγόπουλος, οι ημερομηνίες θα οριστούν από την Εκτελεστική Επιτροπή με βάση τις πολιτικές εξελίξεις, τονίζοντας ότι από πολιτική άποψη, η χώρα βρίσκεται στην κόψη του ξυραφιού.

“Τα συνδικάτα κλείνουν τα αυτιά τους σε όλους τους συμμετέχοντες στο πολιτικό παιχνίδι, κυβερνώντες και αντιπολιτευόμενους που θέλουν να τους εντάξουν στις δικές τους λογικές. Οι εργαζόμενοι οργανώνουν τους αγώνες τους”, τόνισε ο κ. Παναγόπουλος.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα