Αμερικάνοι στο Άγιο Όρος

default image

Δύο χρόνια πήρε στην ομάδα παραγωγής της εκπομπής “60 Minutes” του CBS για να πάρει άδεια για να επισκεφθεί τη χερσόνησο του Άθω

William & Kate: The Movie
“Όμως η αγάπη κατακτά κάθε εμπόδιο και δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετικά για τον γιο της πριγκίπισσας Νταϊάνα, που κατάφερε να κατακτήσει τις καρδιές του λαού της για πάντα”. Έτσι τελειώνει το δελτίο Τύπου το Alpha που προβάλλει απόψε (21.00) το love story των δύο μελλονύμφων, αμερικανικής παραγωγής βεβαίως βεβαίως.

Άγιο Όρος
Δύο χρόνια πήρε στην ομάδα παραγωγής της εκπομπής “60 Minutes” του CBS για να πάρει άδεια για να επισκεφθεί τη χερσόνησο του Άθω. Εδώ περισσότερα.

Champions League
Σάλκε-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (21.45, Mega). H ώρα του Κυριάκου

Crazy, Stupid, Love
Πώς είναι δυνατόν ο Στιβ Καρέλ να έχει παντρευτεί τη Τζουλιάν Μουρ; Σαν να βλέπεις το Hitch για παντρεμένους. Εδώ το τρέιλερ.

Δολοπλοκία
Μετά τους Τυδόρ, τώρα ήρθαν οι Βοργίες. “The original crime family”, είναι το motto που συνοδεύει τη σειρά με πρωταγωνιστή τον Τζέρεμι Άιρονς (πάπας Αλέξανδρος Βοργίας). Μετά από δύο επεισόδια, ανανεώθηκε το συμβόλαιο για ακόμα μια σεζόν. Εδώ μια γεύση. Eδώ το mini site.

Πρωτοσέλιδο της ημέρας

Η Espresso . Πρωταπριλιά έχουμε;

ΗΠΑ
Το Food Network Magazine,  το Marie Claire, το Elle Decor, το Wired και το GQ ήταν τα πιο επιτυχημένα περιοδικά μέχρι στιγμής το 2011.

Φωτό της ημέρας
Το σπιτάκι κάτω από το βουνό Κρίβαν στη Σλοβακία.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα