Η σταχτοπούτα και ο ξανθός

default image

Η Κιτρινόμαυρη Ώρα μετράει το 5ο της φύλλο σήμερα. Τα μέλη της νέας αυτής προσπάθειας προέρχονται από την Ώρα για Σπορ. Η επιλογή για νέο μονοπάτι πάρθηκε γιατί τα δεδουλευμένα που οφείλονται είναι πολλά

O Γάμος της Χρονιάς
Ζήλεψαν στο STAR την κίνηση του ALPHA και θα έχουν κι αυτή ανταπόκριση από το Νησί με όλα τα τεκταινόμενα στο γεγονός της χρονιάς. Το STAR ως γνωστό στέλνει τα καλύτερα δελτία Τύπου. Πιο κάτω η απόδειξη.
“Στο Star ανοίγουμε μια παρένθεση, χωρίς παρενέργειες, χωρίς επιπτώσεις. Αφορμή για μια επίσκεψη στη χώρα, που οι παραδόσεις κρατούν πιο γερά από τη λίρα, μας δίνει ο γάμος μιας σύγχρονης σταχτοπούτας, της 29χρονης Κέιτ Μίντλετον με τον ξανθό συνομήλικό της Γουίλιαμ, διάδοχο όμως του βρετανικού θρόνου”.
Μπόνους: BBC .

Τραγουδάκι
Don’t Sit Down ‘Cause I’ve Moved Your Chair .

Mixtape
Το Mixtape επανήλθε ανανεωμένο. Μας αρέσει!

Απώλειες
Οι φωτορεπόρτερ Tim Hetherington ( Restrepo ) και Chris Hondros έχασαν τη ζωή τους στη Λιβύη .

ALTER
Λέγαμε χθες για τη δύσκολη κατάσταση που αντιμετωπίζει το κανάλι και οι εργαζόμενοι του. Δεν περιμέναμε πάντως να παίξει ένα σούπερ στο πρόγραμμα του σταθμού που θα καλεί τις διαφημιστικές “να επιστρέψουν τα δεκάδες εκατομμύρια που έχουν αρπάξει από το Alter για να πληρωθούν οι εργαζόμενοι του σταθμού κλπ.”.
Η ΕΔΕΕ αντέδρασε και ανακοίνωσε πως “το Alter αδυνατεί να πληρώσει από πέρυσι δεκάδες εκατομμύρια που οφείλει στις διαφημιστικές και οι τελευταίες είναι που έχουν μεγάλο οικονομικό πρόβλημα από αυτή την στάση”.
Το δύσκολο γίνεται ακατόρθωτο.

Old Spice
Δείτε το νέο σποτάκι . Ο Ησαΐας Μουστάφα μπορεί να πάει να κρυφτεί.

Ώρα
Η Κιτρινόμαυρη Ώρα μετράει το 5ο της φύλλο σήμερα. Τα μέλη της νέας αυτής προσπάθειας προέρχονται από την Ώρα για Σπορ. Η επιλογή για νέο μονοπάτι πάρθηκε γιατί τα δεδουλευμένα που οφείλονται είναι πολλά.
Ανάμεσά τους κάποιοι εκ των κορυφαίων δημοσιογράφων που ασχολούνται με την ΑΕΚ, όπως ο διευθυντής Γιώργος Σηφάκης, ο Γιάννης Καραλής, ο (δικός μας) Βαγγέλης Αρναούτογλου, ο Κώστας Κετσετζόγλου και ο Τάσος Καπετανάκος. Διευθυντής της εφημερίδας είναι ο Παναγιώτης Μπίρης ο οποίος την περασμένη Παρασκευή κατέβαλε στους εργαζομένους το μεγαλύτερο μέρος των οφειλομένων.

Tweet: Add to Favorites
Λαμπάδα .
Μπόνους: Band Logos .

Angry Birds
Και Star Wars .

Free-press
LifO
Athens Voice

Πρωτοσέλιδο της ημέρας
Σήμερα απλά να τονίσουμε πως στα πρωτοσέλιδα εφημερίδων και εξώφυλλα περιοδικών του News247.gr υπάρχουν αυτή τη στιγμή πάνω από 170 πρωτοσέλιδα και εξώφυλλα. Λίγα δεν τα λες.

Βίντεο
Συμμετρία .

DVD, CD και βιβλία του Σαββατοκύριακου

Kαθημερινή – Μίκης Θεοδωράκης: Canto General (CD)

Νέα – Harry Potter and the Prisoner of Azkaban

Νέα – CD με τραγούδια του Νίκου Παπάζογλου

Πρώτο Θέμα – CD με τραγούδια του Πέτρου Γαϊτάνου (βοήθεια μας)

Πρώτο Θέμα – CD με τραγούδια της Ελεωνόρας Ζουγανέλη

Πρώτο Θέμα – Βιβλίο με συνταγές της Αργυρούς

Bήμα – CD με τραγούδια του Γιώργου Νταλάρα

Βήμα – CD με λάτιν τραγούδια

Έθνος – Σούλα Έλα Ξανά

Έθνος – CD με τραγούδια της Δόμνας Σαμίου

Ελευθεροτυπία – Ιστορία της Σύγχρονης Ελλάδας, 1941 – 1974 (συν άχαστο επετειακό Ε)

Treasure Link
Silent UK . Με φρέσκο ποστ για το Μετρό του Λονδίνου.

Φωτό της ημέρας
Τι φταίει κι αυτό το κορίτσι…

Καλή Ανάσταση.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα