Ο απόλυτος προορισμός για τo τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου είναι το Angsana Corfu Resort & Spa

Ο απόλυτος προορισμός για τo τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου είναι το  Angsana Corfu Resort & Spa

Η απόδραση σε ένα αληθινό καταφύγιο, στην καρδιά του Φθινοπώρου, έχει έναν προορισμό. Το Angsana Corfu Resort & Spa, στο μυθικό νησί των Φαιάκων!

Το εισιτήριο για το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου γράφει πάνω Κέρκυρα. Εκεί όπου θα απολαύσετε μια μία απαράμιλλη εμπειρία φιλοξενίας, σε μια αυθεντική όαση που μέσα της κρύβει ένα πολύτιμο θέρετρο. Σε μια μοναδική τοποθεσία στις Μπενίτσες, μόλις 11 χλμ. νότια από την πόλη της Κέρκυρας, το Angsana Corfu Resort & Spa δεσπόζει σε ένα καταπράσινο τοπίο με πανοραμική θέα στη θάλασσα του Ιονίου, συνθέτοντας ένα μεσογειακό “καταφύγιο” ανεπανάληπτης ομορφιάς.

Το εμβληματικό Angsana Corfu Resort & Spa, μέλος της κορυφαίας αλυσίδας ξενοδοχείων Banyan Tree Hotels & Resorts, έχει ετοιμάσει ένα ξεχωριστό πακέτο εμπειριών για το τριήμερο και σας καλεί να ζήσετε μια αξέχαστη εμπειρία, που αγκαλιάζει ολόκληρο το νησί της Κέρκυρας. Διαμονή πολλών αστέρων, γαστρονομία υψηλού επιπέδου, αναζωογόνηση και ευεξία, πεζοπορίες στο παρθένο δάσος, ποδηλατάδες και βόλτες στην πόλη υπό τους ήχους των διάσημων φιλαρμονικών, είναι μόνο λίγα από αυτά που θα βιώσετε.

Η εμπειρία ξεκινά από το πρώτο λεπτό που θα φτάσετε στην υποδοχή του πολυτελούς Angsana Corfu. Με επίκεντρο το πολυβραβευμένο Angsana Spa, οι εκλεκτοί επισκέπτες τους θα μπορούν να διαλέξουν ανάμεσα σε δωμάτια, σουίτες και βίλες με θερμαινόμενες πισίνες, που ειδικά για το 3ημερο της 28ης Οκτωβρίου προσφέρονται σε ιδιαίτερα προνομιακές τιμές που ξεκινούν από 180 ευρώ.

Η προσφορά περιλαμβάνει επίσης δωρεάν αναβάθμιση στον επόμενο τύπο δωματίου (κατόπιν διαθεσιμότητας), πλούσιο πρωινό σε μπουφέ, χώρο στάθμευσης, καλωσόρισμα στο δωμάτιο και υπηρεσία turn down στο δωμάτιό σας.

Παράλληλα με την ειδική προσφορά του Angsana Spa, θα έχετε την ευκαιρία να βιώσετε μια ξεχωριστή εμπειρία αναζωογόνησης, το signature μασάζ Angsana Senses που δίνει έμφαση στα βασικά σημεία πίεσης του σώματος, ενισχύοντας το εσωτερικό σας “chi” ή την ενέργειά σας, και εγγυάται την απόλυτη αφύπνιση για σώμα και πνεύμα.

Θεματικά εστιατόρια, bars και lounges, Kids Club, το πολυβραβευμένο Angsana Spa και ένα υπερσύγχρονο Health Club με εσωτερική πισίνα θα σας κάνουν να ξεχαστείτε από την καθημερινότητα.

H απόλαυση της διαμονής πολλών αστέρων.

Για εκείνους που θα επιλέξουν τα Achilleion Woodland Grand Room ή τα Ionian Seaview Grand Room η διαμονή θα γίνει αληθινή διασκέδαση αλλά και μια απόδραση αυθεντικού Ζεν! Μοντέρνοι, κομψοί χώροι, εμπνευσμένοι από τον εκλεπτυσμένο νησιώτικο τρόπο ζωής της Κέρκυρας και τη φιλοσοφία της Άπω Ανατολής χαρακτηρίζουν το εσωτερικό των δωματίων. Μεγάλα κρεβάτια, με επιλογές μεγέθους, μοντέρνα έπιπλα και μαρμάρινα μπάνια, συνθέτουν ένα ιδανικό σκηνικό διακοπών. Τα όμορφα μπαλκόνια, με θέα τους καταπράσινους κήπους, ή το απέρνατο μπλε του Αιγαίου θα σας ταξιδέψουν στην εκπληκτική αύρα της Κέρκυρας. Τα δωμάτια είναι ιδανικά και για οικογένειες καθώς επικοινωνούν εσωτερικά μεταξύ τους.

Για όσους επιλέξουν τις βίλες με το ένα υπνοδωμάτιο, η ιδιωτικότητα αλλά και η απόλαυση της ανεπιτήδευτης πολυτέλειας, θα τους μείνουν αλησμόνητα. Η εσωτερική διακόσμηση των χώρων αντλεί τα στοιχεία της από τη βενετσιάνικη αρχιτεκτονική που χαρακτηρίζει τις ιστορικές κατοικίες στο νησί της Κέρκυρας, με τις όμορφες στέγες από τερακότα.

Με απέραντη θέα στη θάλασσα, η βίλα διαθέτει ένα κομψό υπνοδωμάτιο με μαρμάρινο μπάνιο, ξεχωριστό σαλόνι και μια μικρή κουζίνα. Υψηλή τεχνολογία, όπως ηχεία Bluetooth και επιλογές πολυμέσων θα γεμίσουν τις στιγμές σας με μουσική.

Αngsana Spa εκεί που η ασιατική ευεξία συναντά την ελληνική φιλοξενία.

Το πολυτελές, βραβευμένο Αngsana spa δίνει έμφαση στη χρήση φυσικών συστατικών όπως φρούτα και λουλούδια, προσφέροντας μια μοναδική αίσθηση μιας συνάντησης Ανατολής και Δύσης. Οι χώροι του χαρακτηρίζονται από πολυτέλεια και περιλαμβάνουν 11 δωμάτια περιποίησης, 2 δωμάτια Rainmist και μια εσωτερική πισίνα – μια όαση για το σώμα και την ψυχή.

Πολυεθνικές γεύσεις.

Η Angsana Corfu προσφέρει μια μοναδική παλέτα από γεύσεις και συνδυασμούς γεύσεων που προέρχονται από όλο τον κόσμο. Οι σεφ του resort δημιουργούν ένα πλήθος επιλογών, από fusion ασιατική κουζίνα, μέχρι ελληνική κουζίνα με τοπικές κερκυραϊκές συνταγές.

Απολαύστε στο νησί της Κέρκυρας.

Δύσκολα θα αποχωριστείτε το resort για να απολαύσετε στιγμές στο νησί, όμως αυτό επιβάλλετε! Το Angsana Corfu σας προτείνει μία ποικιλία δραστηριοτήτων τόσο στις εγκαταστάσεις του resort όσο και στη γύρω περιοχή. Ανακαλύψτε το απαράμιλλο φυσικό τοπίο του νησιού λαμβάνοντας μέρος σε πεζοπορίες με εξειδικευμένο οδηγό, στα μονοπάτια μέσα στο δάσος που περιβάλλει το resort ή μια βόλτα με ηλεκτρικό ποδήλατο για να εξερευνήσετε τα διπλανά παραδοσιακά χωριά.

Όσο για την πόλη της Κέρκυρας, αυτό το 3ήμερο θα γνωρίσετε την αυθεντική της πλευρά. Την 28η Οκτώβρη οι εκδηλώσεις ξεκινούν από νωρίς το πρωί με χαρμόσυνα εμβατήρια από τις Φιλαρμονικές στους κεντρικούς δρόμους, συνεχίζονται με δοξολογία στη Μητρόπολη, τη μαθητική και στρατιωτική παρέλαση για να καταλήξουν όλοι στη μοναδική πλατεία Λιστόν με θέα το Παλαιό Φρούριο. Μνημείο της Unesco, η φημισμένη παλιά πόλη της Κέρκυρας σας περιμένει να την εξερευνήσετε.

Η προσφορά αφορά σε δύο διανυκτερεύσεις το ελάχιστο και οι τιμές* διαμορφώνονται ως εξής:

  • Achilleion Woodland Grand Room: €180 / διανυκτέρευση
  • Ionian Seaview Grand Room: €210 / διανυκτέρευση
  • One Bedroom Villa: €600 / διανυκτέρευση
  • Αngsana Senses : €75 / άτομο, διάρκεια 60’

*Στην τιμή περιλαμβάνεται πλούσιο πρωινό σε μπουφέ και φόροι (πλην του φόρου διαμονής), δωρεάν αναβάθμιση στον αμέσως επόμενο τύπο δωματίου κατόπιν διαθεσιμότητας και δωρεάν πάρκινγκ.

Κρατήσεις εδώ

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα