Survivor Spoiler: Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο επικοινωνίας – Πότε θα δούμε την αποχώρηση

Survivor Spoiler: Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο επικοινωνίας – Πότε θα δούμε την αποχώρηση
Survivor All Star ΣΚΑΙ

Την Παρασκευή θα παρακολουθήσουμε τον αγώνα για το έπαθλο επικοινωνίας, καθώς αναβλήθηκε το Survivor All Star εξαιτίας της τραγωδίας στα Τέμπη. Ποιοι κερδίζουν και για πότε μεταφέρεται το επεισόδιο της αποχώρησης.

Με νέο επεισόδιο επιστρέφει το βράδυ της Παρασκευής (03/03) το Survivor All Star, καθώς το ριάλιτι επιβίωσης δεν προβλήθηκε την Τετάρτη (01/03) ούτε και απόψε Πέμπτη (02/03), λόγω της τραγωδίας στα Τέμπη και της αλλαγής του προγράμματος του ΣΚΑΙ.

Καθώς δεν προβλήθηκαν τα δύο επεισόδια, η αποχώρηση της εβδομάδας θα μεταδοθεί, όπως όλα δείχνουν, την Κυριακή (04/03).

Στο trailer που μεταδόθηκε, οι δύο ομάδες θα διεκδικήσουν το έπαθλο επικοινωνίας, ωστόσο, βλέπουμε να επικρατεί μια αναταραχή στην ομάδα των Κόκκινων, με τους παίκτες να έρχονται σε ρήξεις.

Με αφορμή την Ελένη Χαμπέρη, η οποία αναδείχθηκε υποψήφια προς αποχώρηση στο τελευταίο συμβούλιο, ένας μεγάλος καβγάς θα ξεσπάσει μπροστά στις κάμερες, με πρωταγωνιστή τον Νίκο Μπάρτζη.

Συγκεκριμένα, θα αναφερθεί στην Ελευθερία Ελευθερίου και τον Μάριο Πρίαμο, λέγοντας: “Ο Μάριος, το ξέρουμε όλοι, έναν – έναν να ρωτήσουμε, είναι κάθε βράδυ με την Ελευθερίου. Γιατί να κρατήσουμε την Ελευθερίου και να διώξουμε την Ελένη. Δεν μπορώ να καταλάβω”.

Η γνωστή τραγουδίστρια, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης, καθώς και άλλοι συμπαίκτες του, θα ξεσπάσουν εναντίον του.

Survivor Spoiler: Ποια ομάδα κερδίζει το έπαθλο

Σύμφωνα με πληροφορίες του NEWS 24/7, οι Μπλε θα κερδίσουν το έπαθλο επικοινωνίας με σκορ 10-6.

Οι Μαχητές θα δουν tweets (καθότι βρίσκονται αρκετά πίσω στα έπαθλα επικοινωνίας) και θα απολαύσουν pancakes.

Survivor All Star: Δείτε το trailer

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα