Αλεξανδρούπολη: Τροχαίο ατύχημα με 6 τραυματίες μετανάστες και έναν διακινητή

Αλεξανδρούπολη: Τροχαίο ατύχημα με 6 τραυματίες μετανάστες και έναν διακινητή
Τροχαίο σε 7 τραυματίες στην Αλεξανδρούπολη evros-news.gr

Μετά από σήμα αστυνομικών για έλεγχο δεν συμμορφώθηκε ο οδηγός-διακινητής, ανέπτυξε ταχύτητα, έχασε τον έλεγχο και προσέκρουσε σε κολώνα φωτισμού. Το αυτοκίνητο διαλύθηκε εντελώς και ως εκ θαύματος δεν σκοτώθηκε κανείς.

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα στην Αλεξανδρούπολη. Κλιμάκιο της Τροχαίας αντιλήφθηκε όχημα που κινούταν ύποπτα στο 1ο χλμ. Αλεξανδρούπολης-Συνόρων και έκανε σήμα στον οδηγό να σταματήσει για έλεγχο.

Εκείνος δεν συμμορφώθηκε και ανέπτυξε αμέσως ταχύτητα για να διαφύγει. Λίγο πιο κάτω όμως έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε κολώνα φωτισμού με σφοδρότητα.

Στο σημείο έφτασαν άμεσα αστυνομικοί που ακολουθούσαν σε απόσταση το όχημα και κάλεσαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και την Πυροσβεστική για τον απεγκλωβισμό των επιβαινόντων από το όχημα που είχε διαλυθεί εντελώς.

Ως εκ θαύματος από την άμορφη μάζα σιδερικών που είχε μετατραπεί το όχημα, δεν υπήρξαν νεκροί και απεγκλωβίστηκαν ο Παλαιστίνιος οδηγός και διακινητής όπως και οι έξι Σύροι μετανάστες που μετέφερε, τραυματίες.

Όλοι μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης όπου νοσηλεύονται εκτός κινδύνου. Έρευνα και προανάκριση για το συμβάν διενεργεί η οικία αστυνομική Αρχή.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα