J2US: Πήραν τηλέφωνο τη Βανδή στον “αέρα” – Χαμός όταν αποκαλύφθηκε ποιος την κάλεσε

J2US: Πήραν τηλέφωνο τη Βανδή στον “αέρα” – Χαμός όταν αποκαλύφθηκε ποιος την κάλεσε

Την ώρα που ο Νίκος Κοκλώνης παρουσίαζε το ντουέτο στη σκηνή, η Δέσποινα Βανδή άρχισε να μιλά στο τηλέφωνο. Και κάπου εκεί άρχισε το πραγματικό show. "Θα σε πάρω αγόρι μου στο break".

Το J2US του Σαββάτου τα είχα όλα. Χορό, τραγούδι, ωραίες ερμηνείες, εντυπωσιακές χορογραφίες, αλλά και μία αποχώρηση στο τέλος της βραδιάς.

Μέσα σε όλα βέβαια, είχε και μία ευχάριστη νότα αυθορμητισμού, με το απρόσμενο τηλεφώνημα που δέχτηκε στον “αέρα” του show η Δέσποινα Βανδή, το οποίο μάλιστα αποφάσισε να μην αφήσει αναπάντητο.

Την ώρα που ο Νίκος Κοκλώνης παρουσίαζε το ντουέτο που βρισκόταν στη σκηνή, η γνωστή τραγουδίστρια άρχισε να μιλά στο τηλέφωνο, με τον παρουσιαστεί να ζητά από τις κάμερες να “πέσουν” πάνω της και να καταγράψουν τη συνομιλία. Κάπου εκεί, η Δέσποινα Βανδή αποκάλυψε το όνομα του ανθρώπου που μόλις την είχε καλέσει, για να ακολουθήσει…. πανικός.

Συγγνώμη παιδιά, με παίρνει ο Χρήστος Μάστορας αλλά δεν ξέρω γιατί. Δεν θυμάσαι ότι κάθε Σάββατο έχω το J2US Χρήστο μου”, είπε αρχικά στον καλλιτέχνη, ο οποίος λίγο αργότερα απευθύνθηκε σε όλους τους συντελεστές του προγράμματος, αφού η Δέσποινα Βανδή αποφάσισε να βάλει ανοιχτή ακρόαση.

Καλησπέρα παιδιά. Ο ηλίθιος λόγος που πήρα την υπέρτατη σταρούμπα, ήταν γιατί ήθελα να την καλέσω στα γενέθλια μου. Όποιος άλλος γουστάρει από εκεί πέρα μπορεί να έρθει. Θα στείλω τη διεύθυνση σε ένα μήνυμα”, είπε ο Χρήστος Μάστορας, με τη Βανδή να του απαντά: “Θα σε πάρω αγόρι μου στο break”.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα