ΠΑΜΕ για Τέμπη: “Όλες και όλοι στις σημερινές συγκεντρώσεις για να μην περάσει η συγκάλυψη”

ΠΑΜΕ για Τέμπη: “Όλες και όλοι στις σημερινές συγκεντρώσεις για να μην περάσει η συγκάλυψη”
ΠΑΜΕ eurokinissi

Κάλεσμα στους πολίτες να βρεθούν στις διαδηλώσεις σε όλη τη χώρα για το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη απευθύνει το ΚΚΕ.

“Η σύγκρουση τραίνων στα Τέμπη δεν είναι ούτε δυστύχημα, ούτε ατύχημα, αλλά προδιαγεγραμμένο και διαρκές έγκλημα” σημειώνει το ΠΑΜΕ σε ανακοίνωσή του και καλεί “όλες και όλους στις σημερινές συγκεντρώσεις στην Αθήνα και σε άλλες πόλεις για να μην περάσει η συγκάλυψη”.

Όπως σημειώνει στην ανακοίνωσή του: Το ΠΑΜΕ καλεί όλα τα Συνδικάτα να πάρουν μέρος στις κινητοποιήσεις σε όλη χώρα και στη συγκέντρωση που οργανώνεται με πρωτοβουλία του Εργατικού Κέντρου Πειραιά στη Αθήνα την Πέμπτη 2 Μάρτη στις 6 το απόγευμα, έξω από τα γραφεία της Hellenic Train (Συγγρού 41).

Να απαντηθεί η έντονη προσπάθεια συγκάλυψης των πραγματικών ευθυνών και η νέα, απαράδεκτη επίθεση της κυβέρνησης και των γνωστών παπαγάλων σε ΜΜΕ που πριν ακόμα στεγνώσει το αίμα των νεκρών επιβατών και των εργαζόμενων σιδηροδρομικών, χυδαιολογούν ξανά απέναντι στις κινητοποιήσεις των συνδικάτων.

Είναι οι ίδιοι που σε όλες τις εργατικές κινητοποιήσεις που έβαζαν μπροστά το ζήτημα της ασφάλειας, μιλούσαν για την ταλαιπωρία των λίγων και τις έβγαζαν μέσα σε δευτερόλεπτα παράνομες και καταχρηστικές.

Προσπαθούν να σβήσουν τις διαχρονικές ευθύνες που υπάρχουν για την υποχρηματοδότηση, την «απελευθέρωση» και την κατάτμηση του σιδηροδρομικού έργου και την αντιμετώπιση της ανθρώπινης ζωής ως κόστος.”

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα