Survivor All Star: Ξέσπασε σε κλάμματα η Αφροδίτη για την “έχθρα” των συμπαικτών της – “Νιώθω σαν παράσιτο”

Survivor All Star: Ξέσπασε σε κλάμματα η Αφροδίτη για την “έχθρα” των συμπαικτών της – “Νιώθω σαν παράσιτο”
Survivor All Star ΣΚΑΙ

Τεταμένο το κλίμα στην ομάδα των Κόκκινων του Survivor All Star με την Αφροδίτη Σκαφίδα να περιγράφει τα περιστατικά αποκλεισμού από μερίδα των συμπαικτών της.

Το Survivor All Star επέστρεψε το βράδυ της Δευτέρας μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ και μπορεί για τους Κόκκινους του reality επιβίωσης τα πράγματα να κυλούν καλύτερα από αγωνιστικής άποψης, η κατάσταση ωστόσο που επικρατεί στην ομάδα τους μόνο ομαλή δεν είναι.

Στο επεισόδιο της Δευτέρας (13/02) η Αφροδίτη Σκαφίδα περιέγραψε μία σειρά από περιστατικά έχθρας και αποκλεισμού από μερίδα των συμπαικτών της, και συγκεκριμένα από τον Γιώργο Κόρομι, με αποτέλεσμα η Ολυμπιονίκης του άλματος επί κοντώ να ξεσπάσει σε κλάμματα.

“Δεν έχω κάνει κάτι σε κανέναν, απλά νιώθω ότι υπάρχει μία έχθρα απέναντί μου και δεν ξέρω τον λόγο”, δήλωσε η παίκτρια του Survivor, χωρίς να μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά της. Συνομιλώντας στη συνέχεια με τον Σπύρο και τον Στάθη η παίκτρια ανέφερε ότι αισθάνεται σαν παράσιτο και δεν μπορεί να καταλάβει το γιατί, εκφράζοντας το παράπονό της.

Survivor Spoiler: Αυτή η ομάδα κερδίζει τον αποψινό αγώνα ασυλίας

Στο αποψινό δεύτερο αγώνισμα ασυλίας της εβδομάδας, οι τηλεθεατές θα παρακολουθήσουν μια δυνατή αναμέτρηση ανάμεσα στις δύο αντίπαλες ομάδες, με τους παίκτες να βάζουν τα δυνατά τους για την πολυπόθητη νίκη.

Σύμφωνα με τα spoiler που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες οι Κόκκινοι θα είναι και πάλι οι νικητές του αγώνα ασυλίας, αναγκάζοντας τους Μπλε να πάνε για ακόμη μια φορά στην κάλπη.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα