MasterChef: “Εισέβαλε”, μαγείρεψε και αποχώρησε οριστικά αφήνοντας αιχμές

MasterChef: “Εισέβαλε”, μαγείρεψε και αποχώρησε οριστικά αφήνοντας αιχμές
MasterChef YouTube

Μια αποχώρηση που κανείς δεν περίμενε παρακολουθήσαμε το βράδυ της Τρίτης (25/04) στο MasterChef, καθώς εκτός μαγειρικού διαγωνισμού βρίσκεται ένα από τα φαβορί του παιχνιδιού.

Επεισόδιο για γερά νεύρα το χθεσινό στο MasterChef, καθώς οι τηλεθεατές αλλά και οι παίκτες του μαγειρικού διαγωνισμού του Star ήρθαν αντιμέτωποι με μια αναπάντεχη αποχώρηση.

Νικητής του τεστ δημιουργικότητας αναδείχθηκε στο επεισόδιο της Δευτέρας (25/04) ο Νίκος Τράκκας με τους Θεόδωρο Γαλάνη, Μαρία Λαζαρίδου και Δημήτρη Μπέλλο να μην καταφέρνουν να ικανοποιήσουν τους κριτές με τα πιάτα τους και να καλούνται να υπερασπιστούν τη θέση τους στο διαγωνισμό.

Οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση είχαν όμως μία ακόμα ευκαιρία.

Λίγο πριν τη δοκιμασία αντιγραφής, κλήθηκαν να συμμετάσχουν στη δοκιμασία ασυλίας, όπου και οι τρεις βρέθηκαν απέναντι από 20 καμπάνες έτοιμοι να αναγνωρίσουν όσο πιο πολλά μπαχαρικά και μυρωδικά μπορούσαν. Νικητής της ασυλίας αναδείχθηκε ο Θεόδωρος που βρήκε 11 υλικά και ακολούθησαν ο Δημήτρης με 10 και η Μαρία με 6.

Στην κουζίνα του MasterChef, οι τρεις κριτές Σωτήρης Κοντιζάς, Λεωνίδας Κουτσόπουλος και Πάνος Ιωαννίδης υποδέχθηκαν τις καταξιωμένες chefs Ελένη Σαράντη και Ηλέκτρα Ρήγκου, οι οποίες ετοίμασαν για τους δύο υποψήφιους προς αποχώρηση ένα ιδιαίτερα απαιτητικό πιάτο αντιγραφής.

MasterChef: Ποιος αποχώρησε από τον διαγωνισμό

Η μαγειρική μάχη ανάμεσα στη Μαρία Λαζαρίδου και τον Δημήτρη Μπέλλο ήταν τιτάνια με τον εξώστη να παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα την προσπάθεια των δύο “εισβολέων” του φετινού μαγειρικού διαγωνισμού.

Οι παίκτες παρουσίασαν τα πιάτα τους στους πέντε κριτές, οι οποίοι βαθμολόγησαν τις προσπάθειές τους με αυτή του Δημήτρη Μπέλλου να είναι η πιο αδύναμη και να συγκεντρώνει 22 βαθμούς έναντι της Μαρίας Λαζαρίδου, η οποία συγκέντρωσε συνολικά 29 βαθμούς.

Αποχαιρετώντας οριστικά πια τον μαγειρικό διαγωνισμό, ο Δημήτρης Μπέλλος υποστήριξε πως έφυγε αρκετά νωρίς, αφήνοντας ωστόσο αιχμές για την αντίπαλό του, λέγοντας χαρακτηριστικά: “αν δεν μπορώ να νικήσω τη Μαρία τη Λαζαρίδου, καλύτερα να πάω σπίτι μου“.

Η 11άδα που συνεχίζει στο MasterChef 2023

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα