Σπίτι με το MEGA: “Ερωτεύτηκε” ξανά το Twitter με τον Γιάννη Πάριο – “Είναι ψυχή, έρωτας, θάλασσα”

Σπίτι με το MEGA: “Ερωτεύτηκε” ξανά το Twitter με τον Γιάννη Πάριο – “Είναι ψυχή, έρωτας, θάλασσα”
Γιάννης Πάριος YouTube

Κατάφερε και πάλι να συγκινήσει τους τηλεθεατές του "Σπίτι με το MEGA" ο Γιάννης Πάριος. Τα αποθεωτικά σχόλια για τον απόλυτο ερωτικό ερμηνευτή.

Μια βραδιά-ύμνος στον έρωτα, όπως μόνο ο Γιάννης Πάριος μπορεί να τον τραγουδήσει, παρουσιάστηκε το βράδυ του Σαββάτου (07/01) μέσα από το “Σπίτι με το MEGA“.

Η σπάνια τηλεοπτική εμφάνιση του Γιάννη Πάριου και η μουσική συνάντησή του με τον Αντώνη Ρέμο και την Πέγκυ Ζήνα, προβλήθηκε σε επανάληψη, όμως κατάφερε να μαγεύσει και πάλι τους χρήστες του διαδικτύου, οι οποίοι έφεραν το #spitimetomega στη Νο1 θέση του Twitter.

Με φωνή αναλλοίωτη στον χρόνο, ο απόλυτος ερωτικός ερμηνευτής παρέσυρε για ακόμη μια φορά τους τηλεθεατές ερμηνεύοντας τις μεγαλύτερες επιτυχίες του που συγκίνησαν και έκαναν τους χρήστες του Twitter να… ερωτευτούν ξανά και να ξυπνήσουν αναμνήσεις.

“Έρωτας είναι θαρρώ”, “Ποιος να συγκριθεί μαζί σου”, “Να λοιπόν γιατί σ’ αγάπησα”, “Φταίμε κι οι δυο” και “Δώσε μου λιγάκι ουρανό”, ήταν μόνο μερικά από τα τραγούδια που ερμήνευσε ο Γιάννης Πάριος.

Twitter: Τα σχόλια των χρηστών για τη μουσική βραδιά με τον Γιάννη Πάριο

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα