Survivor All Star: Έτσι διαμορφώνονται οι ομάδες των παικτών – Τα ζευγάρια που “χωρίζονται”

Survivor All Star: Έτσι διαμορφώνονται οι ομάδες των παικτών – Τα ζευγάρια που “χωρίζονται”
Survivor All Star Instagram@survivorgreece

Λίγες ώρες απομένουν για την πρεμιέρα του Survivor All Star στο ΣΚΑΪ όπου θα δούμε για πρώτη φορά τους παίκτες του reality να επιστρέφουν στον Άγιο Δομίνικο. Πώς διαμορφώνονται οι δύο ομάδες μέχρι στιγμής.

Πρεμιέρα κάνει το βράδυ της Κυριακής (08/01) το Survivor All Star μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ και όπως όλα δείχνουν θα είναι ο πιο ανατρεπτικός και εντυπωσιακός κύκλος του reality επιβίωσης.

Οι καλύτεροι και πιο πολυσυζητημένοι παίκτες του Survivor επιστρέφουν στις παραλίες του Άγιου Δομίνικου με μοναδικό στόχο τη νίκη, καθώς κάποιοι έφτασαν πολύ κοντά σε αυτή, και λίγες ώρες πριν τη μεγάλη πρεμιέρα έγινε γνωστό το πώς διαμορφώνονται οι δύο ομάδες αλλά και ποια ζευγάρια “χωρίζονται” και πλέον θα αγωνίζονται ως αντίπαλοι.

Όπως αναφέρθηκε το πρωί της Κυριακής (08/01) στην εκπομπή “Γεια σου” του ΣΚΑΙ, τα ζευγάρια Κωνσταντίνος Βασάλος και Ευρυδίκη Βαλαβάνη, Σάκης Κατσούλης και Μαριαλένα Ρουμελιώτη και Βρισηίδα Ανδριώτου και Σπύρος Μαρτίκας θα βρίσκονται σε διαφορετικές ομάδες.

Όσο για τους υπόλοιπους παίκτες, οι ομάδες φαίνεται να διαμορφώνονται ως εξής:

Κόκκινη ομάδα:

Στάθης Σχίζας, Ασημίνα Χατζηανδρέου, Σταυρούλα Χρυσαειδή, Κατερίνα Δαλάκα, Αφροδίτη Σκαφίδα, Σάκης Κατσούλης, Κώστας Παπαδόπουλος, Σπύρος Μαρτίκας, Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης, Ελένη Χαμπέρη, Ευριδίκη Βαλαβάνη, Στέλιος Χανταμπάκης, Νίκος Μπαρτζης

Μπλε ομάδα:

Γιώργος Ασημακόπουλος, Τάκης Καραγκούνιας, Περικλής Κονδυλάτος, Κώστας Αναγνωστόπουλος, Βρισηίδα Ανδριώτου, Ηλίας Μπογδανος, Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα, Εύη Σαλταφερίδου, Μελίνα Μεταξά, Ηλίας Γκότσης, Κωνσταντίνος Βασάλος, Στέλλα Ανδρεάδου, Μαριαλένα Ρουμελιώτη

Survivor All Star: Αυτό είναι το πρώτο έπαθλο

Φέτος η παραγωγή επέλεξε το πρώτο έπαθλο να είναι η φωτιά κάτι το οποίο θα κάνει τις δύο ομάδες να τα δώσουν όλα στον στίβο μάχης.

Σύμφωνα με την εκπομπή “Πρωινό Μας” η μεγάλη ανατροπή έρχεται στο γεγονός ότι η νικήτρια ομάδα θα έχει μία και μόνο ευκαιρία να ανάψει φωτιά…

Μένει πλέον να δούμε ποια θα είναι η σύνθεση των δύο ομάδων και βεβαίως ποιοι θα αναδειχτούν νικητές στο αγώνισμα της πρεμιέρας.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα