Αυστραλία: Τρομακτικό δυστύχημα σε αγώνα dragster – Νεκρός ο οδηγός

Αυστραλία: Τρομακτικό δυστύχημα σε αγώνα dragster – Νεκρός ο οδηγός
Νεκρός ο οδηγός αγώνων dragster Σαμ Φένεκ YouTube

Ένα σοκαριστικό δυστύχημα σημειώθηκε σε αγώνα dragster στην Αυστραλία, όταν το αυτοκίνητο με οδηγό τον Σαμ Φένεκ φαίνεται να φεύγει από την διαδρομή του, να χτυπάει στην προστατευτική μπαριέρα και να καταλήγει εκτός της πίστας.

Ακαριαίο θάνατο βρήκε ο οδηγός αυτοκινήτων Σαμ Φένεκ (Sam Fenech) σε αγώνα dragster στην Αυστραλία όταν κατά τη διάρκεια του αγώνα το αυτοκίνητό του ενώ έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα έφυγε από την πορεία του, χτύπησε στην προστατευτική μπαριέρα και κατέληξε εκτός της πίστας.

Ο θάνατος του Φένεκ, που είναι ένας από τους πιο γνωστούς οδηγούς σε αγώνες dragster στην Αυστραλία έχει συγκλονίσει τη χώρα και την αυστραλιανή κοινότητα μηχανοκίνητου αθλητισμού, ενώ το βίντεο από τη στιγμή του δυστυχήματος κάνει τις τελευταίες ώρες τον γύρο του διαδικτύου και προκαλεί σοκ.

Ο Σαμ Φένεκ, σύμφωνα με το NY Daily Paper, αγωνιζόταν στον αγώνα dragster στο Willowbank Raceway, στο δυτικό Brisbane, όταν πριν από τις 7 το απόγευμα του Σαββάτου έχασε τον έλεγχο του Chevrolet Camaro του μπροστά σε ένα τρομοκρατημένο πλήθος που είδε κυριολεκτικά το αυτοκίνητό του να “πετάει” τρέχοντας με 320 μίλια την ώρα.

Τον θάνατο του οδηγού ανακοίνωσαν οι διοργανωτές του αγώνα “The Willowbank Raceway” με ανάρτησή τους στα social media:

«Με μεγάλη μας θλίψη ανακοινώνουμε ότι ο Σαμ Φένεκ, ο οδηγός της Fabietti Racing Doorslammer, υπέκυψε στα τραύματά του κατά τη διάρκεια αγώνα και άφησε την τελευταία του πνοή σήμερα (σ.σ. χθες) το απόγευμα. Στέλνουμε την αγάπη μας και τη στήριξή μας στην οικογένειά του και όλη την ομάδα Fabietti Racing».

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα