Μαρία Καβογιάννη για “Maestro” στο Netflix: “Ερχόμαστε κόσμε”

Μαρία Καβογιάννη για “Maestro” στο Netflix: “Ερχόμαστε κόσμε”
Η Μαρία Καβογιάννη στη σειρά "Maestro" MEGA

Το "Maestro" έκανε πρεμιέρα στο Netflix και η πρωταγωνίστρια της σειράς Μαρία Καβογιάννη πανηγύρισε το "άνοιγμα" της δραματικής σειράς του Χριστόφορου Παπακαλιάτη στο εξωτερικό.

Έτοιμη για διεθνή καριέρα φαίνεται πως είναι η Μαρία Καβογιάννη, μία εκ των πρωταγωνιστριών του “Maestro“, το οποίο από σήμερα, Δευτέρα (19/12) βρίσκεται στο Netflix.

Η δραματική σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη που καθήλωσε το τηλεοπτικό κοινό είναι διαθέσιμη πλέον αρχικά σε Ελλάδα και Κύπρο, ενώ από τις αρχές του 2023 θα “ταξιδέψει” σε όλο τον κόσμο. Οι πρωταγωνιστές της σειράς δεν θα μπορούσαν να είναι πιο χαρούμενοι για αυτή την εξέλιξη, με τον δημιουργό να σχολιάζει σε ανάρτησή του πως είναι “ένα ωραίο Χριστουγεννιάτικο δώρο“.

Στο ίδιο πανηγυρικό κλίμα και η Μαρία Καβογιάννη, η οποία υποδύθηκε στη σειρά τη Μαρία, την κακοποιημένη σύζυγό του Χαράλαμπου και μητέρα του Σπύρου. Η γνωστή ηθοποιός δημοσιεύοντας στον λογαριασμό της στο Instagram ένα κλιπ στο οποίο παρουσιάζονται αποσπάσματα από τη σειρά, τα οποία είναι μεταγλωτισμένα σε διάφορες γλώσσες όπως ιταλικά, ισπανικά, τουρκικά, αγγλικά και βραζιλιάνικα πορτογαλικά, έγραψε: Ερχόμαστε κόσμε!!!!! Για ταχεία εκμάθηση ξένων γλωσσών… Χριστόφορος Παπακαλιάτης”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα