Καιρός: Βελτιωμένος με λίγα φαινόμενα στα ανατολικά

Καιρός: Βελτιωμένος με λίγα φαινόμενα στα ανατολικά
Αίθριος καιρός INTIME NEWS

Οι άνεμοι στα πελάγη θα φτάνουν τα 5 με 6 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμαίνεται σε κανονικά επίπεδα. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Ο καιρός με μια ματιά

  • Βελτιωμένος καιρός στις περισσότερες περιοχές με λίγα φαινόμενα στα ανατολικά.
  • Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε επίπεδα κανονικά για την εποχή.
  • Οι άνεμοι στα πελάγη θα φτάνουν τα 5 με 6 μποφόρ

Η προοπτική υετού ανέμων και θερμοκρασιών

Σήμερα Παρασκευή στα ανατολικά , τα νότια ηπειρωτικά και το Αιγαίο προβλέπονται τοπικές νεφώσεις με ασθενείς τοπικές βροχές μέχρι το απόγευμα. Στην υπόλοιπη χώρα θα επικρατήσει γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ, στο Αιγαίο 5 με 6 και στα Δωδεκάνησα τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα αλλάξει σημαντικά και θα φτάσει τους 18 με 20 και τοπικά στα ηπειρωτικά τους 21 με 22 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός στην Αθήνα

Στην Αττική προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός με τοπικές νεφώσεις στα βόρεια και ανατολικά .. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 4 με 5 μποφόρ που από το μεσημέρι θα εξασθενήσουν και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός στην Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός με πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις στα νοτιότερα τμήματα. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ με εξασθένηση από το μεσημέρι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 09 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Ξέρετε ότι σαν σήμερα:

  • Στις 28/4/2014 παρατηρήθηκαν υδροσίφωνες σε Νικιάνα Λευκάδας και Σαγιάδα Θεσπρωτίας

Τα άρθρα για την πρόγνωση του καιρού στο NEWS 24/7 επιμελείται ο Θοδωρής Κολυδάς, διευθυντής του Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου ΕΜΥ. Αναλυτικές και έγκυρες προβλέψεις για τον καιρό στην Αθήνα & σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα με την αξιοπιστία του Θοδωρή Κολυδά.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα