Survivor All Star: Άγριος καυγάς μεταξύ Καραγκούνια και Βασάλου – “Αλλάζει τις γυναίκες σαν τα πουκάμισα”

Survivor All Star: Άγριος καυγάς μεταξύ Καραγκούνια και Βασάλου – “Αλλάζει τις γυναίκες σαν τα πουκάμισα”
Ο Κωνσταντίνος Βασάλος Glomex

Καυγάς ξέσπασε μεταξύ του Τάκη Καραγκούνια και του Κωνσταντίνου Βασάλου στο Survivor All Star, μετά από μια απαράδεκτη ατάκα του 49χρονου παίκτη.

Το Survivor All Star επέστρεψε το βράδυ της Πέμπτης μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΪ, με ένα νέο επεισόδιο, από το οποίο δεν έλειψαν οι εντάσεις.

Συγκεκριμένα ιδιαίτερα ενοχλημένος φάνηκε να είναι ο Τάκης Καραγκούνιας μετά την ψηφοφορία της Τετάρτης, καθώς θεωρούσε πως οι συμπαίκτες του έπρεπε να είχαν ψηφίσει τον Κωνσταντίνο Βασάλο στην θέση του.

“Στο χθεσινό Συμβούλιο του Νησιού δεύτερη σερί φορά υποψήφιος προς αποχώρηση, τέταρτος στη γενική. Θα ήταν πολύ κοινότυπο, ψεύτικο και κουτό να πω ότι δεν με πειράζει. Έχω στεναχωρηθεί πάρα πολύ που ψηφίστηκα”, είπε ο Τάκης.

«Δεν έπρεπε να ψηφιστώ. Για μένα υπάρχουν άλλοι παίκτες που δεν είναι τόσο καλοί αγωνιστικά όσο εγώ. Ένας από αυτούς είναι ο φίλος μου, ο Κωνσταντίνος ο Βασάλος, που είναι συνέχεια στο απυρόβλητο. Ίσως είναι πιο συμπαθής στους συμπαίκτες μου, εμένα μπορεί να μην τους αρέσει η φάτσα μου. Έχω κουραστεί με αυτό το πράγμα, εγώ ψήφισα καθαρά αγωνιστικά. Περίμενα ότι θα είναι ο Βασάλος υποψήφιος στη θέση μου“, είπε στη συνέχεια.

“Με διέκοπτε και με ειρωνευόταν. Έκανα ένα black houmor, είπα ότι ο Κωνσταντίνος αλλάζει τις γυναίκες σαν τα πουκάμισα”, δήλωσε ο Τάκης Κραγκούνιας στους συμπαίκτες του.

“Είναι αγνώμων και αχάριστος. Πού ξέρει ο Τάκης τι κάνω εγώ στην προσωπική μου ζωή; Τραγικός, απαράδεκτος, τελείως άκομψο και εκτός παιχνιδιού”, δήλωσε ο Κωνσταντίνος Βασάλος από την μεριά του.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα