3ΜΕ SIGN ΕΠΕ – Λύσεις ψηφιακής εκτύπωσης που ανταποκρίνονται σε κάθε ανάγκη

3ΜΕ SIGN ΕΠΕ – Λύσεις ψηφιακής εκτύπωσης που ανταποκρίνονται σε κάθε ανάγκη

Για κάθε επαγγελματία που ασχολείται με τη θερμομεταφορά, την εκτύπωση και την επιγραφή, η 3me αποτελεί ιδανικό συνεργάτη.

Από τη στιγμή της ίδρυσής της το 1995 μέχρι και σήμερα, η επιχείρηση έχει καταφέρει να βρίσκεται στην κορυφή των προτιμήσεων, εκπροσωπώντας οίκους-κολοσσούς και φέρνοντας στην Ελλάδα ό,τι καινοτόμο έχει να επιδείξει ο κλάδος.

Αν ασχολείστε με την εκτύπωση, πρέπει να τη γνωρίσετε.

Εξειδίκευση σε μηχανήματα και υλικά που ξεπερνούν τις προσδοκίες

Επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στον κλάδο των γραφικών τεχνών, τη δημιουργία ρουχισμού με στάμπες ακόμα και τη χάραξη, έρχονται καθημερινά αντιμέτωποι με απαιτήσεις που συνεχώς αυξάνονται.

Η ανάγκη για εξαιρετική ποιότητα, γρήγορους χρόνους παράδοσης και άμεση αντιμετώπιση προβλημάτων μέσω ενός εξειδικευμένου after-sales service είναι χαρακτηριστικά που παίζουν σημαντικό ρόλο στην τελική επιλογή συνεργάτη.

Αυτοί είναι και οι λόγοι που έχουν αναδείξει την 3me σε κορυφαία επιλογή όσον αφορά τους παρακάτω τύπους εκτύπωσης – και όχι μόνο.

Μεταξοτυπία

Η μεταξοτυπία αποτελεί έναν από τους βασικούς τομείς εξειδίκευσης της επιχείρησης. Με μηχανήματα, αναλώσιμα και υλικά μεταξοτυπίας στις καλύτερες τιμές της αγοράς και μέσα από την ευρεία γκάμα της, η εταιρεία είναι σε θέση να εξοπλίσει κάθε χώρο, παρέχοντας λύσεις που ανταποκρίνονται σε κάθε ανάγκη.

Εκτύπωση DTF

Οι DTF εκτυπώσεις έχουν κάνει δυναμική είσοδο λόγω των πολλαπλών πλεονεκτημάτων τους έναντι άλλων συμβατικών μεθόδων εκτύπωσης. Στην 3me θα βρείτε εκτυπωτές DTF, μελάνια και λοιπά αναλώσιμα για να ασχοληθείτε κι εσείς με αυτόν τον ολοένα και πιο δραστήριο κλάδο, που πολλοί χαρακτηρίζουν ως το μέλλον της εκτύπωσης.


Θερμομεταφορά

Μέσα από την μεγάλη ποικιλία της σε πρέσες θερμομεταφοράς για μπλουζάκια, κούπες, καπέλα κ.α., η 3me στέκεται επάξια στο πλευρό κάθε επιχειρηματία στον χώρο της στάμπας. Εμπιστευθείτε την, επίσης, για υλικά και αναλώσιμα, όπως βινύλια κοπής ή εκτυπώσιμα, φλόκο, χαρτιά θερμομεταφοράς και ό,τι άλλο επιθυμείτε για άρτια αποτελέσματα, κάθε φορά.

Sublimation

Ένας ακόμα τομέας στον οποίο η επιχείρηση επιδεικνύει την εξειδίκευσή της είναι και αυτός του sublimation. Πέρα από εκτυπωτές και μηχανήματα, στην 3me θα βρείτε και είδη sublimation σε χονδρική πώληση για να εξοπλίσετε πλήρως το κατάστημά σας και να είστε σε θέση να προσφέρετε ολοκληρωμένες λύσεις στους πελάτες σας.

Μια επιχείρηση που έχει την καινοτομία στο DNA της

Σε μία εταιρεία που θέλει συνεχώς να ανανεώνεται, να ακολουθεί τις νέες τάσεις και να προσφέρει καινοτόμες λύσεις, η επιτυχία δεν αργεί να έρθει.

Για τον λόγο αυτό, από το 1995 έως και σήμερα, η 3me όχι απλώς έχει διατηρήσει τις υπηρεσίες και τα προϊόντα της σε υψηλά standards, αλλά συνεχώς τα βελτιώνει ώστε να μπορεί να εξυπηρετεί το πελατολόγιό της όσο το δυνατόν καλύτερα, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις.

Σήμερα, στην γκάμα των δραστηριοτήτων της εταιρείας συμπεριλαμβάνονται από μηχανήματα και υλικά για μεταξοτυπία, ταμπονογραφία και ψηφιακή εκτύπωση, έως μηχανήματα laser, CNC router και χαρακτικά, καθώς και υλικά επιγραφών.

Τα χαρακτηριστικά που έχουν αναδείξει την 3me σε κορυφαίο συνεργάτη

Μέσα από τις μακροχρόνιες συνεργασίες με οίκους της παγκόσμιας αγοράς, τη διαρκή εκπαίδευση του προσωπικού αλλά και την πίστη στην καινοτομία, η εταιρεία εισάγει και διαθέτει προϊόντα και εξειδικευμένες λύσεις στους πελάτες της που τη φέρνουν στην κορυφή της προτίμησης όσων αναζητούν έναν πολύτιμο συνεργάτη.

Τεχνογνωσία, εμπειρία και ποιότητα ενώνονται για να αποφέρουν αποτελέσματα υψηλών επιδόσεων, καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων υψηλών προδιαγραφών.

Αν αναζητάτε κι εσείς έναν τέτοιο συνεργάτη, ήρθε η ώρα να επικοινωνήσετε με τη 3me και να ανακαλύψετε τις λύσεις ψηφιακής εκτύπωσης που ανταποκρίνονται στις ανάγκες σας

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα