Θεσσαλονίκη: Στη φυλακή 55χρονος για ασέλγεια σε δύο ανήλικες

Θεσσαλονίκη: Στη φυλακή 55χρονος για ασέλγεια σε δύο ανήλικες
istock

Καταδικαστική ήταν η απόφαση του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Θεσσαλονίκης για 55χρονο για ασελγείς πράξεις σε βάρος δύο κοριτσιών ηλικίας 12 και 13 ετών.

Ποινή κάθειρξης 7 ετών και 4 μηνών επέβαλε το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Θεσσαλονίκης τη Δευτέρα (15/5) σε 55χρονο για ασελγείς πράξεις σε βάρος ανήλικων κοριτσιών.

Σε δίκη που διεξήχθη σε πρώτο βαθμό, το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο είχε επιβάλει ποινή κάθειρξης μειωμένη κατά ένα χρόνο ενώ ο 55χρονος είχε αφεθεί ελεύθερος ενόψει του Εφετείου. Μετά τη δευτεροβάθμια καταδίκη θα οδηγηθεί στη φυλακή.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε το 2018 στις Σέρρες, όταν τα κορίτσια, ηλικίας 12 και 13 ετών, βρήκαν το θάρρος και αποκάλυψαν στους γονείς τους όσα είχαν βιώσει. Σύμφωνα με τη δικογραφία, οι καταγγελλόμενες πράξεις συνέβησαν κατά το προηγούμενο έτος, στο κατάστημα ψιλικών που διατηρούσε ο 55χρονος.

Ο ίδιος φέρεται να είχε συχνή επικοινωνία με τα ανήλικα κορίτσια, μέσω δημοφιλούς πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης, κάνοντας διάφορα κομπλιμέντα για την εμφάνισή τους.

Στην απολογία του αρνήθηκε τις κατηγορίες και δήλωσε άγνοια για όσα του καταλογίζονται ενώ ζήτησε συγγνώμη από τα κορίτσια και τις μητέρες τους.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα