Αναβάλλονται οι συναυλίες του Δημήτρη Παπαδημητρίου στο Μικρό Παλλάς – Τι συνέβη

Αναβάλλονται οι συναυλίες του Δημήτρη Παπαδημητρίου στο Μικρό Παλλάς – Τι συνέβη
Ο Δημήτρης Παπαδημητρίου Εκτέλεση παραγωγής: Το Ελληνικό Σχέδιο

Ο Δημήτρης Παπαδημητρίου θα παρουσίαζε στο Μικρό Παλλάς μαζί με τον Κώστα Μακεδόνα δύο συναυλίες υπό τον τίτλο "Γκρεμιστής & Αιρετικός”.

Όπως ανακοινώθηκε από τη διεύθυνση του Ελληνικού Σχεδίου οι προγραμματισμένες για τη Δευτέρα 19 και Τρίτη 20 Δεκεμβρίου συναυλίες του Δημήτρη Παπαδημητρίου στο Μικρό Παλλάς με τίτλο “Γκρεμιστής & Αιρετικός”, αναβάλλονται λόγω ασθένειας του Κώστα Μακεδόνα.

Ο Δημήτρης Παπαδημητρίου θα παρουσίαζε στο Μικρό Παλλάς -μεταξύ άλλων- τα οκτώ τραγούδια του δίσκου “Ο Γκρεμιστής”, με βασικό ερμηνευτή τον Κώστα Μακεδόνα. Όπως είχε δηλώσει σε συνέντευξή του στο NEWS 24/7 το κοινό στο πλαίσιο της συναυλίας θα έχει την ευκαιρία να ακούσει για πρώτη φορά εν σώματι τα τραγούδια που, επί τρία συναπτά έτη επεξεργάστηκαν μαζί, ώστε να είναι μια μουσική ανθολογία μόνο εξαιρετικών αισθημάτων και σημαντικών νοημάτων.

Τις επόμενες μέρες θα ανακοινωθούν οι νέες ημερομηνίες διεξαγωγής των συναυλιών. Οι κάτοχοι των εισιτηρίων που επιθυμούν να τα εξαργυρώσουν, μπορούν να επικοινωνήσουν με την ticketservices.gr για τη διαδικασία επιστροφής.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα