Σεισμός στην Τουρκία: Υπάρχει ελπίδα – Ανασύρθηκε ζωντανή 77χρονη 212 ώρες μετά την καταστροφή

Σεισμός στην Τουρκία: Υπάρχει ελπίδα – Ανασύρθηκε ζωντανή 77χρονη 212 ώρες μετά την καταστροφή
Σεισμός στην Τουρκία AP

Για σχεδόν 212 ώρες άντεξε κάτω από τα ερείπια επταώροφης πολυκατοικίας μία 77χρονη στην Τουρκία η οποία ανασύρθηκε ζωντανή από τους διασώστες.

Τα θαύματα στην Τουρκία συνεχίζονται. Σχεδόν 212 ώρες μετά τον σεισμό των 7,8 βαθμών που συγκλόνισε τη νοτιοανατολική Τουρκία, διασώστες ανέσυραν ζωντανή μια 77χρονη από τα ερείπια επταώροφης πολυκατοικίας στο Αντίγιαμαν.

Η Φατμά Γιουνγκόρ απεγκλωβίστηκε τραυματισμένη και μεταφέρθηκε σε ασθενοφόρο που την διακόμισε σε νοσοκομείο για να δεχθεί ιατρική φροντίδα.

Οι συγγενείς της ηλικιωμένης ξέσπασαν σε επευφημίες και έσπευσαν να αγκαλιάσουν τους διασώστες που εξακολουθούν να δίνουν μάχη με τον χρόνο για την ανεύρεση επιζώντων στα χαλάσματα των ισοπεδωμένων κτιρίων.

Την είδηση μετέδωσε το The Spectator Index και πρόκειται για την τελευταία διάσωση από τα χαλάσματα που άφησε πίσω του το καταστροφικό “χτύπημα” του Εγκέλαδου, την περασμένη Δευτέρα.

Νωρίτερα σήμερα, εννέα άνθρωποι ανασύρθηκαν ζωντανοί από τα χαλάσματα. Ένας 65χρονος Σύρος και ένα ανήλικο κορίτσι διασώθηκαν από τα ερείπια κτιρίου που κατέρρευσε στην επαρχία Χατάι της Τουρκίας.

Η διάσωση αναπτέρωσε τις ελπίδες των σωστικών συνεργείων που δίνουν μάχη με τον χρόνο για να εντοπίσουν επιζήσαντα μέλη της οικογένειας από τα ερείπια του συγκεκριμένου σπιτιού.

Όμως, ο αριθμός των θυμάτων δυστυχώς εξακολουθεί να αυξάνεται. Οι τελευταίες πληροφορίες για τον τραγικό απολογισμό κάνουν λόγο για περισσότερους από 40.000 νεκρούς.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα