Survivor All Star: Καταρρέει ο Περικλής Κονδυλάτος – Ξεκινούν οι καβγάδες

Survivor All Star: Καταρρέει ο Περικλής Κονδυλάτος – Ξεκινούν οι καβγάδες
Περικλής Κονδυλάτος Glomex

Το ξέσπασμα του Περικλή Κοδνυλάτου μετά την υποψηφιότητά του και η πρώτη ένταση στο συμβούλιο του νησιού με Καραγκούνια-Μπάρτζη. Δείτε το trailer της Δευτέρας.

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Δευτέρας (08/01) το Survivor All Star στον ΣΚΑΙ, με τους καλύτερους παίκτες των προηγούμενων κύκλων να επιστρέφουν στον Άγιο Δομίνικο για να αγωνιστούν.

Το πρώτο επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης είχε μια θερμή υποδοχή, αλλά και ένα δυναμικό αγώνισμα, στο οποίο οι δύο ομάδες διεκδίκησαν την πρώτη ασυλία για φέτος. Χαμένοι ήταν χθες οι Μαχητές, οι οποίοι και κλήθηκαν να ψηφίσουν έναν συμπαίκτη τους προς αποχώρηση, με τον Περικλή Κονδυλάτο να βγαίνει ομόφωνα μέσα από την κάλπη.

Όπως βλέπουμε στο trailer που κυκλοφόρησε, στο σημερινό επεισόδιο ο Περικλής δεν μπορεί να διαχειριστεί την υποψηφιότητά του και καταρρέει μπροστά στην κάμερα. “Θα είμαι ειλικρινής. Έχω στεναχωρηθεί, γιατί δεν πιστεύω ότι κρίθηκα αμιγώς αγωνιστικά, όπως λένε τα παιδιά. Ειλικρινά, εμένα αυτό το πράγμα με αηδιάζει. Πρέπει να πάω στην καλύβα και να είμαι αυτός που ψήφισαν όλοι. Δεν μπορώ να ζω συνέχεια το ίδιο έργο συνέχεια, έχω κουραστεί, αναφέρει σχετικά και “λυγίζει”.

Οι δύο ομάδες θα “ριχτούν” στη μάχη διεκδικώντας ξανά την ασυλία, ενώ στο συμβούλιο του νησιού που θα ακολουθήσει θα έχουμε τις πρώτες εντάσεις, με τον Τάκη Καραγκούνια και τον Νίκο Μπάρτζη να διαφωνούν μπροστά σε όλους.

Survivor All Star: Το trailer της Δευτέρας (09/01)

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα