NBA: Ο Αμάρι Στάνταμαϊρ συνελήφθη επειδή γρονθοκόπησε την κόρη του στο σαγόνι

NBA: Ο Αμάρι Στάνταμαϊρ συνελήφθη επειδή γρονθοκόπησε την κόρη του στο σαγόνι
Αμάρι Στάνταμαϊρ AP Photo/Lynne Sladky

Απογοητευτική συμπεριφορά από τον Αμάρι Στάνταμαϊρ, που γρονθοκόπησε και ξυλοκόπησε την κόρη του, με αποτέλεσμα να συλληφθεί στο Μαϊάμι.

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει την Κυριακή (18/12) η είδηση ότι ο Αμάρι Στάνταμαϊρ συνελήφθη στο Μαϊάμι μετά από καταγγελία ότι γρονθοκόπησε την κόρη του στο σαγόνι με αποτέλεσμα εκείνη να αιμορραγεί.

Ο παλαίμαχος πάουερ φόργουορντ έμεινε ελεύθερος με εγγύηση 1500 δολαρίων, όπως γράφει το SPORT24 ωστόσο αντιμετωπίζει βαριές κατηγορίες καθώς η κόρη του (δεν είναι ξεκάθαρο αν πρόκειται για την 14χρονη ή την 17χρονη) είχε αίμα στα ρούχα της, τα οποία έστειλε με φωτογραφία στη μητέρα της ώστε εκείνη να καλέσει στη συνέχεια την Αστυνομία, το βράδυ του Σαββάτου (17/12) γύρω στις 22:00.

Ο Στάνταμαϊρ ενοχλήθηκε επειδή, όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ η κόρη του αντιμίλησε στην γιαγιά της. Ακολούθησε ένταση και αρκετά χτυπήματα, με τον 40χρονο πρώην μπασκετμπολίστα να βρίσκεται πλέον στο μικροσκόπιο. Ο Στάνταμαϊρ είχε 18.9 πόντους, 7.8 ριμπάουντ, 1.2 ασίστ και 1.2 μπλοκ ανά 31 λεπτά σε 846 αγώνες στο NBA με Σανς, Νικς, Μάβερικς και Χιτ.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα