Survivor: Στο νοσοκομείο η Αφροδίτη Σκαφίδα – Παραμορφώθηκε από αλλεργικό σοκ

Survivor: Στο νοσοκομείο η Αφροδίτη Σκαφίδα – Παραμορφώθηκε από αλλεργικό σοκ
Η Αφροδίτη Σκαφίδα έπαθε αλλεργικό σοκ Glomex

Αλλεργική αντίδραση υπέστη η Αφροδίτη Σκαφίδα στην αρχή του νέου επεισοδίου του Survivor All Star, με αποτέλεσμα να πρηστεί όλο της το πρόσωπο και να οδηγηθεί στο νοσοκομείο.

Με νέο συναρπαστικό επεισόδιο επέστρεψε το Survivor All Star το βράδυ της Δευτέρας (10/4) μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ και η επόμενη μέρα δεν βρήκε όλους τους παίκτες σε καλή κατάσταση.

Συγκεκριμένα, στην παραλία των Κόκκινων σημειώθηκε ένα δυσάρεστο περιστατικό, καθώς η Αφροδίτη Σκαφίδα ξύπνησε με πρησμένα τα μάτια της αλλά και όλο της το πρόσωπο, λόγω ενός ισχυρού αλλεργικού σοκ.

Την παίκτρια συνόδευσε μέχρι το ασθενοφόρο ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Αγίου Δομίνικου, προκειμένου να υποβληθεί σε εξετάσεις και να λάβει την απαραίτητη φαρμακευτική αγωγή.

Λίγο πριν τον αγώνα για τη δεύτερη ασυλία της εβδομάδας, η Αφροδίτη Σκαφίδα επέστρεψε και ήταν εμφανώς καλύτερα, αν και το πρόσωπό της εξακολουθούσε να είναι κάπως παραμορφωμένο.

Ο Γιώργος Λιανός επιβεβαίωσε πως επρόκετο για κάποια αλλεργική αντίδραση και ρώτησε την παίκτρια εάν θα αγωνιστεί, με την ίδια να απαντά: “Θα παίξω. Σε συνεννόηση με τη γιατρό, θα ξεκινήσω το πρώτο παιχνίδι. Αν δεν αισθάνομαι καλά θα αποχωρήσω, αλλιώς θα συνεχίσω”.




Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα