Survivor All Star – Αναγνωστόπουλος: “Το παιχνίδι γίνεται από τώρα ατομικό, όποιος χάσει θα γίνει πυρηνικός πόλεμος”

Survivor All Star – Αναγνωστόπουλος: “Το παιχνίδι γίνεται από τώρα ατομικό, όποιος χάσει θα γίνει πυρηνικός πόλεμος”
Κώστας Αναγνωστόπουλος glomex

Καυγάδες και προβληματισμούς έφεραν στους Μπλε τα ματσαρίσματα των Κόκκινων με τον Κώστα Αναγνωστόπουλο να προβλέπει πως το παιχνίδι γίνεται από τώρα ατομικό.

Τα πάνω κάτω έχουν φέρει στο Survivor All Star τα ματσαρίσματα των αγώνων ανάμεσα στους Μπλε και τους Κόκκινους του reality επιβίωσης.

Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος aka Μισθοφόρος φάνηκε ενοχλημένος από τον τρόπο που συμπαίκτες του κάνουν ματσαρίσματα, σχολιάζοντας πως το αποψινό αγώνισμα είναι “ο θάνατός σου η ζωή μου” και προβλέποντας πως όποιος χάσει θα γίνει “νέος πυρηνικός πόλεμος”.

“Είναι πολύ δύσκολο να ψηφίσεις δύο παίκτες γιατί καταλαβαίνουμε ότι οι πολλοί καλοί παίκτες θα βγουν στον ‘τάκο’ και πολλοί κακοί δεν θα βγουν γιατί υπάρχουν οι κλίκες. Πρέπει να κερδίσουμε αλλά όπως φαίνονται τα πράγματα, το παιχνίδι είναι ατομικό από τώρα“, δήλωσε ο Κώστας Αναγνωστόπουλος.

Η άποψη του Τάκη Καραγκούνια για το θέμα του ματσαρίσματος των Κόκκινων έφερε νέες εντάσεις στους Μπλε, ενώ η “υποστήριξή” του στο πρόσωπο της Κατερίνας Δαλάκα, που βρίσκεται στην αντίπαλη ομάδα, μεταφράστηκε από τη Βρισηίδα Ανδριώτου και τη Στέλλα Ανδρεάδου ως προσπάθεια του παίκτη να κερδίσει την εύνοια του κοινού της.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα