Τέμπη: Συγκλονίζει ο αθλητής Χριστόφορος Κωνσταντινίδης που έχασε τη μητέρα του στο δυστύχημα

Τέμπη: Συγκλονίζει ο αθλητής Χριστόφορος Κωνσταντινίδης που έχασε τη μητέρα του στο δυστύχημα
Δυστύχημα στα Τέμπη Stringer / SOOC

Με μία ανάρτησή του στο Instagram ο πρωταθλητής κρίκων, Χριστόφορος Κωνσταντινίδης, αποχαιρέτησε τη μητέρα του που επέβαινε στο τρένο και βρίσκεται ανάμεσα στα θύμτα του δυστυχήματος των Τεμπών.

Ραγίζει καρδιές η ανάρτηση του πρωταθλητή κρίκων Χριστόφορου Κωνσταντινίδη, ο οποίος με ένα συγκινητικό μήνυμα στον λογαριασμό του στο Instagram αποχαιρέτησε τη μητέρα του που έχασε τη ζωή της στο πολύνεκρο δυστύχημα στα Τέμπη.

Οι νεκροί έχουν φτάσει πλέον τους 57 και ανάμεσά τους βρίσκεται και η μητέρα του αθλητή, ο οποίος είπε το δικό του “αντίο” στο πιο αγαπημένο του πρόσωπο.

“Δυστυχώς δεν υπάρχουν άλλες ελπίδες. Θέλω να πω δυο πράγματα. Έχω αγωνιστεί με το εθνόσημο στο στήθος μου πάρα πολλές φορές. Αυτό το κατάφερα γιατί από πίσω υπήρχε μια ΜΑΜΑ που για κάθε μέρα, για αμέτρητες ώρες με κρύο, με βροχή, με ζέστη, με δυο παιδιά από το χέρι και ένα στο καρότσι, έπαιρνε δυο λεωφορεία και με πήγαινε για προπόνηση.

Αυτή η μάνα έδωσε το παιδί της, τα χρόνια της και πολλά άλλα σε αυτή τη χώρα, και αυτή η χώρα τη σκότωσε και δεν ήταν καθόλου ατύχημα”, έγραψε ο Χριστόφορος Κωνσταντινίδης.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα