Έλον Μασκ για τον αποκλεισμό του Κάνιε Γουέστ: “Το Twitter ενδιαφέρεται για το 80% των ανθρώπων”

Έλον Μασκ για τον αποκλεισμό του Κάνιε Γουέστ: “Το Twitter ενδιαφέρεται για το 80% των ανθρώπων”
Ο Έλον Μασκ AP Photo/Ringo H.W. Chiu

Ο Έλον Μασκ σχολίασε τον αποκλεισμό στον λογαριασμό του ράπερ και επιχειρηματία, Κάνιε Γουέστ, μετά τη δημόσια δηλώσή του ότι είναι οπαδός του Αδόλφου Χίτλερ.

Λίγες ώρες μετά την τηλεοπτική του εμφάνιση, στην οποία υποστήριξε ότι είναι οπαδός του Χίτλερ, ο Κάνιε Γουέστ ανάρτησε στο Twitter μία εικόνα στην οποία ήταν μπλεγμένη μία σβάστικα μαζί με το εβραϊκό Άστρο του Δαβί, με τον Έλον Μασκ να τον αποβάλει από την πλατφόρμα.

Βέβαια, δεν είναι η πρώτη φορά που ο Κάνιε Γουέστ αποβάλλεται από το Twitter. Υπενθυμίζεται πως πριν λίγο καιρό η λειτουργία του προφίλ του είχε ανασταλεί και πάλι, επειδή είχε ανεβάσει αντισημιτικό μήνυμα.

Ο γνωστός επιχειρηματίας, Έλον Μασκ, έκανε μια νέα ανάρτηση σχετικά με το συγκεκριμένο γεγονός, στην οποία σχολιάζει τον αποκλεισμό του γνωστού ράπερ από την πλατφόρμα.

Ξέρετε ότι το Twitter είναι δίκαιο όταν οι εξτρεμιστές της άκρας δεξιάς και της άκρας αριστεράς είναι το ίδιο αναστατωμένοι! Το Twitter στοχεύει να εξυπηρετήσει το 80% των ανθρώπων που επιθυμούν να μάθουν, να γελάσουν και να συμμετάσχουν σε μια λογική συζήτηση.”, έγραψε στην ανάρτησή του.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα