Ο μπαμπάς της νύφης 2: Τα λάθη της ταινίας που δεν προσέξαμε ποτέ

Ο μπαμπάς της νύφης 2: Τα λάθη της ταινίας που δεν προσέξαμε ποτέ
Father of The Bride 2 Youtube

Η σκηνοθέτιδα Jessica Ellis τα "βάζει" με την ταινία "Father of The Bride 2" και τις ανακολουθίες της. "Υποτίθεται ότι έτσι έμοιαζαν οι 45χρονοι το 1995.

Κάποιες σημαντικές παρατηρήσεις για την ταινίαFather of The Bride 2″ έκανε η συγγραφέας, σεναριογράφος και σκηνοθέτιδα Jessica Ellis, δημιουργώντας μεγάλα ερωτήματα και βάζοντάς μας σε σκέψεις.

Δημοσιεύοντας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter ένα καρέ από το “Father of The Bride 2″, πρωταγωνιστές τους διάσημους ηθοποιούς Steve Martin και Diane Keaton – στους ρόλους των George Banks και Nina Banks αντίστοιχα – σχολιάζει πως πριν από 30 περίπου χρόνια (δηλαδή το 1995 όταν και κυκλοφόρησε η ταινία), υποτίθεται ότι έτσι έμοιαζαν οι 45χρονοι.

Και δεν πρόκειται μόνο για τα γκριζαρισμένα μαλλιά του ηθοποιού, αλλά κυρίως για το στυλ του ανδρόγυνου.

Στην συγκεκριμένη ταινία, ο George Banks καλείται να ασχοληθεί μόνο με την εγκυμοσύνη της κόρης του, Annie (Kimberly Williams-Paisley), αλλά και με την εγκυμοσύνη της συζύγου του, Nina.

Η σκηνοθέτης καταγράφει και κάποια άλλα λάθη της ταινίας, όπως για παράδειγμα το γεγονός ότι ενώ υποτίθεται πως οι δύο γυναίκες είναι εγκυμονούσες, δεν φαίνεται στο βάρος τους.

Μάλιστα, αρκετοί χρήστες του Twitter διαφώνησαν με την σκηνοθέτιδα, ειδικά ως προς το θέμα των ηλικιών των χαρακτήρων, και προσπάθησαν να αντικρούσουν τα επιχειρήματά της, ωστόσο, η ίδια επανήλθε με λεπτομέρειες της ταινίας, καταλήγοντας: Λυπάμαι που δεν μπορείτε να μετρήσετε ή να προσέξετε τις λεπτομέρειες στα σενάρια”.

Το trailer της ταινίας “Father of The Bride 2″

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα