Η Imany φέρνει τα 8 “Voodoo Cello” της ξανά στην Ελλάδα και τραγουδά “You Will Never Know”

Η Imany φέρνει τα 8 “Voodoo Cello” της ξανά στην Ελλάδα και τραγουδά “You Will Never Know”
Η εξωτική ΙΜΑΝΥ επιστρέφει στην Ελλάδα για μία και μοναδική συναυλία και φέρνει ξανά κοντά στο κοινό τη μουσική παράσταση "Voodoo Cello" Eugenio Recuenco

Η μαγευτική ΙΜΑΝΥ επιστρέφει στην Ελλάδα, μια χώρα που, όπως λέει η ίδια, συμβολίζει για εκείνη την αρχή της επιτυχίας της.

Η εξωτική ΙΜΑΝΥ επιστρέφει στην Ελλάδα για μία και μοναδική συναυλία και φέρνει ξανά κοντά στο κοινό τη μουσική παράσταση “Voodoo Cello“.

Μετά τη θερμή ανταπόκριση του ελληνικού κοινού τον Μάιο του 2022 στη συναυλία της στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, και τη συγκίνηση που προκάλεσαν τα λόγια της για το πώς η Ελλάδα συμβολίζει για εκείνη την αρχή της επιτυχίας της, η IMANY επιστρέφει στη χώρα μας, στο Christmas Theater την Πέμπτη 23 Μαρτίου στις 21.00.

Η μαγική φωνή της Ιmany που μας χάρισε επιτυχίες όπως το “Don’t Be So Shy” και το “You Will Never Know”, έρχεται στις 23 Μαρτίου στο Christmas Theater με την εντυπωσιακή παράσταση “Voodoo Cello”, βασισμένη στην τελευταία της δισκογραφική δουλειά με τον ίδιο τίτλο.

Η Imany Eugenio Recuenco

Μια παράσταση όπου οι μόνοι πρωταγωνιστές είναι η μαγική, γήινη φωνή της και 8 τσέλο που την συνοδεύουν σε ένα μοναδικό κοντσέρτο για φωνή και έγχορδα. Όπως λέει η ίδια το τσέλο όχι μόνο είναι κοντά στην ανθρώπινη φωνή αλλά έχει και γυναικείες καμπύλες.

Μέσα από μια άψογα σκηνοθετημένη, εντυπωσιακή performance, η Imany ερμηνεύει μια σειρά από σπουδαία τραγούδια της pop μουσικής από ένα αχανές εύρος επιλογών, που κυμαίνονται από Nina Simone, σε Radiohead, Cat Stevens, Donna Summer, Madonna, Ed Sheeran, Bob Marley, καταργώντας σύνορα και αντιλήψεις.

Η Imany Eugenio Recuenco

Μέσα από την δυναμική της ερμηνεία και τη μαγεία των εγχόρδων που ενίοτε ροκάρουν σκληρά, η Imany εστιάζει θεματικά ως σύγχρονη μάγισσα στη γυναικεία δύναμη και ενέργεια.

Παράλληλα με τη μουσική και μέσα από τη δύναμη που της δίνει, η Imany βρίσκει χρόνο για μια σειρά από πράξεις ευθύνης και ακτιβισμού που είναι σύμφυτες με την ύπαρξη της. Είναι πρέσβειρα της οργάνωσης EndoMind Association που πολεμά την ασθένεια της ενδομητρίωσης, υπέρμαχος των ίσων δικαιωμάτων των ανθρώπων, απόρροια της καταγωγής της από τις Κομόρες αλλά και ενεργό μέλος σε εκδηλώσεις κατά της κλιματολογικής αλλαγής.

Η Imany Eugenio Recuenco

Λίγα λόγια για την Imany

Το πραγματικό της όνομα είναι Nadia Mladjao, ενώ το καλλιτεχνικό της σημαίνει “πίστη”, στα σουαχίλι. Γεννήθηκε στις 5 Απριλίου του 1979 στις Κομόρες και έχει άλλα εννέα αδέρφια. Για επτά χρόνια εργάστηκε ως μοντέλο στην Αμερική μέχρι που το 2008 αποφάσισε να ασχοληθεί με τη μουσική.

Το πρώτο της άλμπουμ “The Shape of a Broken Heart“, που κυκλοφόρησε το 2011, έγινε πλατινένιο στη Γαλλία, στην Ελλάδα και τριπλά πλατινένιο στην Πολωνία.

Το 2014 έκανε την παραγωγή του soundtrack για την ταινία “French Women” της Audrey Dana. To 2016 το remix των Filatov & Karas για το τραγούδι της “Don’t Be So Shy” γνώρισε μεγάλη επιτυχία στην Ευρώπη.

Η Imany ΛΥΚΟΦΩΣ - INTERSHOW PRODUCTIONS

Πληροφορίες

  • Iδέα – Σχεδιασμός – Ενορχηστρώσεις: Imany
  • Χορογραφίες: Gladys Gambie / Thierry Thieû Niang
  • Σχεδιασμός φώτων: Jérémy Bargues
  • Σχεδιασμός ρούχων: Olivier Rousteing – Maison Balmain|,
  • Φωτογραφίες: Eugenio Recuenco
  • LINE-UP: IMANY voice – Cellos: Rodolphe Liskowitch, Julien Grattard, Octavio Angarita, Lucie Cravero, Bohdana Horecka, Laure Magnien, Polina Streltsova, Leonore Vedie.

Πέμπτη 23 Μαρτίου 2023 | ώρα 21:00 /CHRISTMAS THEATER/viva.gr.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα