Σοφία Παυλίδου για ενοχή Μάνου Παπαγιάννη: “Αισθάνθηκα λύτρωση”

Σοφία Παυλίδου για ενοχή Μάνου Παπαγιάννη: “Αισθάνθηκα λύτρωση”
Σοφία Παυλίδου Papadakis Press

Για τη δικαστική της νίκη απέναντι στον ηθοποιό Μάνο Παπαγιάννη μίλησε η Σοφία Παυλίδου, μετά την ποινή φυλάκισης που του επιβλήθηκε.

Δικαιωμένη και ικανοποιημένη μετά από τέσσερα χρόνια δηλώνει η Σοφία Παυλίδου μετά την ενοχή του Μάνου Παπαγιάννη για το περιστατικό ξυλοδαρμού, το οποίο έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια της παράστασης “Πετάει πετάει” στο θέατρο Χυτήριο το 2018 αλλά και την αθώωσή της για την κατηγορία της επικίνδυνης σωματικής βλάβης, έπειτα από μήνυση του ηθοποιού.

Μιλώντας το πρωί της Τρίτης (15/11) σε τηλεφωνική επικοινωνία με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή η ίδια μίλησε για τα συναισθήματά της στο άκουσμα της απόφασης και τόνισε πως ποτέ δεν την ενδιέφερε η τιμωρία του Μάνου Παπαγιάννη, κάνοντας παράλληλα λόγο για “κίνηση στρατηγικής” που έπεσε στο κενό από την πλευρά του.

“Δεν με αφορά η ποινή. Το δικαστήριο ξέρει γιατί επέβαλε αυτή την ποινή, έχει τα κριτήριά του, εμένα δεν με ενδιαφέρει να τιμωρήσω κάποιον. Η ουσία είναι η δική μου αθώωση και η δική του ενοχή. Νιώθω μεγάλη ικανοποίηση και δικαίωση, μετά από τέσσερα χρόνια αθωώνομαι διπλά για τη μήνυση που μου είχε κάνει για τις επικίνδυνες σωματικές κακώσεις που του είχα προκαλέσει και του επιβλήθηκε η ποινή των τεσσάρων μηνών με αναστολή για τον ξυλοδαρμό που έχω υποστεί”, ανέφερε μεταξύ άλλων υποστηρίζοντας ότι η μήνυση που της είχε κάνει ήταν κίνηση στρατηγικής για να φοβηθεί η ίδια και να μην συνεχίσει.

Η ηθοποιός τόνισε μάλιστα πως σε περίπτωση που ο ηθοποιός παραδεχόταν την πράξη του και της ζητούσε νωρίτερα συγγνώμη, θα προχωρούσαν σε συμβιβασμό, ενώ σχολίασε και τις δηλώσεις του ηθοποιού αμέσως μετά την καταδικαστική απόφαση σε βάρος του, αφήνοντας να εννοηθεί πως δεν υπάρχει κάποια μεταμέλεια από την πλευρά του.

Στο άκουσμα της απόφασης αισθάνθηκα λύτρωση. Ήμουν πάρα πολύ συγκινημένη, είναι πολύ λυτρωτικό”, ανέφερε μεταξύ άλλων.

Σοφία Παυλίδου: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την ενοχή του Μάνου Παπαγιάννη

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα