Survivor Spoiler: Ποιος είναι ο τρίτος υποψήφιος – Αποβάλλεται η Αφροδίτη Σκαφίδα;

Survivor Spoiler: Ποιος είναι ο τρίτος υποψήφιος – Αποβάλλεται η Αφροδίτη Σκαφίδα;
Αφροδίτη Σκαφίδα Facebook / @Survivor Greece

Ένας ακόμη υποψήφιος προστίθεται στη λίστα, ενώ οι πληροφορίες θέλουν την Αφροδίτη Σκαφίδα να αποβάλλεται από το Survivor All Star, έπειτα από τη διαρροή βίντεο που την δείχνει να τρώει.

Με ένα νέο συναρπαστικό επεισόδιο επιστρέφει το Survivor All Star το βράδυ της Δευτέρας (10/4) μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ και αναμένεται να είναι γεμάτο εκπλήξεις, αλλά και εντάσεις.

Όπως βλέπουμε στο trailer, ο Τάκης, η Μαριαλένα και ο Σάκης είναι πλέον ξένοι στην ίδια ομάδα. Η υποψηφιότητα του Τάκη Καραγκούνια προκάλεσε τριγμούς στην Κόκκινη ομάδα και η αγαπημένη οικογένεια πλέον δεν είναι και τόσο αγαπημένη.

Η δεύτερη ασυλία έρχεται με την Κόκκινη ομάδα να μετράει ήδη δυο υποψήφιους και να παίζει τον αγώνα με την πλάτη στον τοίχο.

Οι νέες ομάδες είναι έτοιμες για έναν από τους πιο δύσκολους αγώνες υπό καταρρακτώδη βροχή και φυσικά παίζουν μόνο για τη νίκη. Ποια ομάδα θα το καταφέρει;

Στο Συμβούλιο του νησιού ο Σπύρος Μαρτίκας και ο Νίκος Μπάρτζης βρίσκονται σε ανοιχτή κόντρα. Η φιλία τους φαίνεται πως τελειώνει εδώ…

Survivor Spoiler: Αυτή η ομάδα κερδίζει τη δεύτερη ασυλία

Στο αποψινό δεύτερο αγώνισμα ασυλίας της εβδομάδας, οι τηλεθεατές θα παρακολουθήσουν μια δυνατή αναμέτρηση ανάμεσα στις δύο αντίπαλες ομάδες, με τους παίκτες να βάζουν τα δυνατά τους για την νίκη.

Σύμφωνα με τα spoilers που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες οι Κόκκινοι θα είναι οι νικητές του αγώνα ασυλίας, με σκορ 10-9.

Survivor Spoiler: Αυτός είναι ο τρίτος υποψήφιος

Οι Μπλε θα αναγκαστούν να πάνε ξανά στην κάλπη, όπως και όλη την προηγούμενη βδομάδα. Σύμφωνα με τα spoilers που κυκλοφορούν, τρίτος υποψήφιος θα αναδειχθεί ο Σπύρος Μαρτίκας.

Survivor Spoiler: Εξετάζεται η αποβολή της Αφροδίτης Σκαφίδα

Την ίδια στιγμή, οι πληροφορίες θέλουν την παραγωγή του Survivor να εξετάζει πολύ σοβαρά την αποβολή της Αφροδίτης Σκαφίδα, έπειτα από ένα βίντεο ντοκουμέντο που διέρρευσε, το οποίο την έδειχνε να τρώει και να επικοινωνεί με ντόπιους.

Το βίντεο ήρθε σε γνώση της παραγωγής και έγιναν έρευνες για το πότε καταγράφηκε το βίντεο και εάν πρόκειται για μεμονωμένο γεγονός ή συστηματική κλεψιά.

Σύμφωνα με αναφορές, ο Ατζούν Ιλιτζαλί συγκάλεσε έκτακτο συμβούλιο μετά από το αγώνισμα για τη δεύτερη ασυλία και ανακοίνωσε την απόφασή του.

Οι τηλεθεατές θα μάθουν τι θα γίνει τη Μεγάλη Τρίτη, ωστόσο, όλα δείχνουν ότι αποβάλλεται…

Survivor All Star: Το trailer της Μεγάλης Δευτέρας (10/04)

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα