Survivor All Star: Δάκρυα πριν την αποχώρηση – “Χωρισμένοι” οι Διάσημοι

Survivor All Star: Δάκρυα πριν την αποχώρηση – “Χωρισμένοι” οι Διάσημοι
Survivor All Star YouTube

Τεταμένο το κλίμα στην ομάδα των Κόκκινων του Survivor All Star, λίγο πριν βρεθούν στο πιο κρίσιμο Συμβούλιο του νησιού της εβδομάδας όπου ένας παίκτης θα αποχωρήσει οριστικά από το reality επιβίωσης.

Με νέο επεισόδιο επιστρέφει το βράδυ του Σαββάτου (04/03) το Survivor All Star και το κλίμα στην ομάδα των Κόκκινων δεν φαίνεται να είναι το καλύτερο.

Όπως φαίνεται στο trailer που μεταδόθηκε μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ, η Ελένη Χαμπέρη, που είναι μία εκ των υποψηφίων προς αποχώρηση δεν καταφέρνει να συγκρατήσει τα δάκρυά της, αφήνοντας αιχμές για τους συμπαίκτες της, καθώς όπως λέει δεν έχει τη στήριξη που θα έπρεπε να έχει.

“Δεν θέλουν να φέρω πόντο στην ομάδα, ότι δεν έχω αυτή τη στήριξη που θα έπρεπε να έχω. Δεν θέλω να ξεσπάσω σε κλάμματα”, φαίνεται να λέει μιλώντας στην κάμερα, ενώ λίγο αργότερα, φανερά φορτισμένη κάνει λόγο για κάποιο “σχέδιο” που αποσκοπεί στο να παραμείνει στο παιχνίδι η Χριστίνα Κεφαλά.

“Όσο τα κρατάω μέσα μου έρχεται κάποια στιγμή που ξεσπάω”, δήλωσε κλαίγοντας.

Survivor Spoiler: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί

Υπενθυμίζεται πως υποψήφιοι είναι οι Χριστίνα Κεφαλά, Παναγιώτης Κωνσταντινίδης, Ελένη Χαμπέρη και Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Σύμφωνα με τα spoilers που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες, από το Survivor All Star αυτή την εβδομάδα αποχωρεί η Χριστίνα Κεφαλά.

Survivor All Star: Δείτε το trailer του Σαββάτου (04/03)

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα