Η Hellas Direct καινοτομεί και ασφαλίζει το αυτοκίνητό σου σε δόσεις με μια απλή χρεωστική

Η Hellas Direct καινοτομεί και ασφαλίζει το αυτοκίνητό σου σε δόσεις με μια απλή χρεωστική
istock

Η πρώτη ασφαλιστική εταιρεία που σου προσφέρει δυνατότητα δόσεων (και) με χρεωστική κάρτα, σε συμφέρουσα τιμή, με ευελιξία και, πρωτίστως, ασφάλεια.

Μία σημαντική καινοτομία και μία πρωτοποριακή δυνατότητα στην ασφάλεια αυτοκινήτου φέρνει η Hellas Direct, η οποία εισάγει έναν νέο τρόπο, ευέλικτο και προσιτό που δεν προσφέρεται από καμία άλλη εταιρεία στην αγορά.

Πλέον, δεν χρειάζεται να ανησυχείς για τη μέρα που θα χρειαστεί να αφαιρέσεις ένα μεγάλο ποσό από τον λογαριασμό σου για να ασφαλίσεις το όχημά σου, ούτε και να “φορτώσεις” την πιστωτική σου κάρτα με νέες δόσεις.

Κι αυτό διότι, η Hellas Direct, μένοντας πιστή στις νέες τάσεις για ευέλικτες πληρωμές, εντάσσει μία νέα, ακόμα πιο εύκολη και οικονομικά πιο υποφερτή επιλογή για την αποπληρωμή του ασφάλιστρου, η οποία φέρνει επανάσταση στην αγορά.

Με τον πρωτοποριακό αυτό τρόπο, μπορείς πλέον να πληρώσεις την ασφάλεια του αυτοκινήτου σου με δόσεις και με μία απλή χρεωστική κάρτα.

Αφήνεις στο συρτάρι την πιστωτική σου και με μία απλή κίνηση, χωρίς περαιτέρω δυσβάσταχτες δεσμεύσεις, κάνεις ασφάλεια αυτοκινήτου σε δόσεις με χρεωστική μέσα σε λίγα λεπτά. Αρκεί να βάλεις τον αριθμό της πινακίδας του οχήματός σου στο αντίστοιχο πεδίο, να επιλέξεις το ασφαλιστικό πακέτο που επιθυμείς (με πολλές πρόσθετες καλύψεις) και μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα να λάβεις προσφορά με δυνατότητα αποπληρωμής σε δόσεις μέσα από την χρεωστική σου κάρτα χωρίς να χάνεις την προνομιακή τιμή που θα είχες αν είχες στραφεί σε εναλλακτικούς τρόπους.

Στόχος της Hellas Direct είναι η ασφάλεια αυτοκινήτου και η ευελιξία της πληρωμής σε δόσεις να είναι προσβάσιμες σε όλους ανεξάρτητα από την κάρτα που διαθέτουν αλλά και το αν έχουν πιστωτική ή, εάν έχουν, αλλά δεν επιθυμούν να την επιβαρύνουν με άλλες χρεώσεις.

Οι δόσεις με χρεωστική είναι διαθέσιμες σε όλους και δίνουν στους οδηγούς τη δυνατότητα να συνδυάσουν τη συμφέρουσα τιμή του ετήσιου συμβολαίου με ασφάλεια 12μηνης διάρκειας – το όφελος στο 12μηνο φτάνει το 40% σε σχέση με μεμονωμένα μηνιαία συμβόλαια- με την ευελιξία της πληρωμής με τον μήνα.

Η διαδικασία είναι απλή και εύκολη, αφού αρκεί να επιλέξεις ως τρόπο πληρωμής τις δόσεις με χρεωστική, να πληρώσεις με την αγορά του συμβολαίου την πρώτη δόση και να λάβεις αναλυτικό πλάνο για το επόμενο 12μηνο με όλες τις ημερομηνίες πληρωμής και ανανέωσης του κάθε συμβολαίου. Έτσι, επιλέγοντας ετήσια διάρκεια ασφάλειας αυτοκινήτου, παίρνεις 12 μηνιαία συμβόλαια, με σταθερή την τιμή τους και πληρώνοντάς τα κάθε μήνα με πάγια εντολή και με αυτόματη ανανέωση.

Πέρα από την ευκολία και την ταχύτητα στη διαδικασία, κρατάς και τη συμφέρουσα τιμή του ετήσιου συμβολαίου, χωρίς έγνοιες για την πληρωμή της ασφάλειας του αυτοκινήτου σου, ούτε φυσικά και για την αποπληρωμή των δόσεων.


Αν μη τι άλλο πρόκειται για μία καινοτομία στην ασφάλεια αυτοκινήτου που δεν προσφέρεται μέχρι στιγμής παρά μόνο από την Hellas Direct και που αλλάζει τον τρόπο αποπληρωμής με δόσεις, ο οποίος μέχρι τώρα ήταν δυνατός μόνο με πιστωτική κάρτα. Η εταιρεία συνεχίζει να πρωτοπορεί και να διευκολύνει τους οδηγούς, πλέον και όσους δεν έχουν πιστωτική κάρτα ή έχουν αλλά δεν θέλουν να τη χρεώσουν, δημιουργώντας ακόμα περισσότερη άνεση και ασφάλεια στην καθημερινή σου οδήγηση.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα