MasterChef: Σέρβιρε ωμό ρύζι στους κριτές και ήθελε να τους πείσει ότι είναι πολύ καλό

MasterChef: Σέρβιρε ωμό ρύζι στους κριτές και ήθελε να τους πείσει ότι είναι πολύ καλό
MasterChef star

Οι παίκτες του MasterChef πάλεψαν για τη νίκη στο Mystery Box. Ο νικητής, τα ευτράπελα και οι 4 υποψήφιοι προς αποχώρηση.

Με ένα νέο επεισόδιο επέστρεψε στους δέκτες μας το MasterChef το βράδυ της Δευτέρας, με τους παίκτες να δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους στο Mystery Box.

Για τους επίλεκτους μάγειρες του MasterChef 7, που συνεχίζουν να διεκδικούν την κατάκτηση του τίτλου, του τροπαίου και του επάθλου των 50.000 ευρώ, η εβδομάδα ξεκίνησε με δοκιμασία Mystery Box και για άλλη μια φορά οι τρεις chef κριτές, Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, έβαλαν «δύσκολα» στους διαγωνιζόμενους.

Οι επίδοξοι MasterChefs ήρθαν «αντιμέτωποι» όχι με ένα, αλλά με τρία κουτιά, ένα λευκό, ένα μαύρο και ένα κόκκινο, που έκρυβαν τα υλικά που προτιμούσαν περισσότερο οι τρεις chef κριτές στα εστιατόριά τους.

MasterChef: Το ωμό πιάτο του Βαγγέλη και η αντίδραση των κριτών

Όταν έφτασε η στιγμή ο Βαγγέλης να πάει το πιάτο του στους κριτές για να το δοκιμάσουν, τα δεδομένα ήταν δύο: Ένα πιάτο εμφανισιακά πολύ όμορφα στημένο, αλλά με ένα μεγάλο μειονέκτημα.. Το ρύζι στο πιάτο ήταν ωμό.

Ο επίδοξος σεφ το δοκίμασε και είπε πως για εκείνον θα περνούσε το πάσο.

Βέβαια, οι κριτές είχαν αντίθετη άποψη, λέγοντάς του ότι είναι ωμό και κάνοντας τον Βαγγέλη να πιστέψει πως το πιάτο του θα είναι ανάμεσα στα χειρότερα της δοκιμασίας.

Ο παίκτης του ριάλιτι μαγειρικής του Star δεν φάνηκε να ασπάζεται την άποψη των κριτών και προσπάθησε να τους πείσει ότι το πιάτο του είναι καλό!

MasterChef: Ο νικητής του Mystery Box

Τα τρία καλύτερα πιάτα ήταν της Δώρας, του Δημήτρη και του Ηλία. Τελικά νικητής της δοκιμασίας αναδείχθηκε ο Ηλίας.

Ο επίδοξος σεφ κερδίζει πολύ σημαντικά πλεονεκτήματα στην επερχόμενη Ομαδική Δοκιμασία, ένα χρηματικό έπαθλο 1.000 ευρώ και όχι μόνο. Το πιο σημαντικό είναι ότι το πιάτο του κερδίζει και μια θέση στο εστιατόριο του κριτή, που αντιστοιχεί το κουτί με το οποίο μαγείρεψε ο νικητής, δηλαδή του Λεωνίδα Κουτσόπουλου!

MasterChef: Τα χειρότερα πιάτα του Mystery Box

Τα χειρότερα πιάτα του Mystery Box ήταν του Νικήτα, του Νίκου, του Άγγελου, της Γιώτας και φυσικά του Βαγγέλη!

«Δεν ήταν ιδιαίτερα πετυχημένο το Mystery Box! Πρέπει να το απολαύσετε. Χαρείτε το παιδιά!» είπε ο Σωτήρης Κοντιζάς σε όλους τους διαγωνιζόμενους.

Έτσι, οι τέσσερις υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι οι: Νικήτας, Νίκος, Άγγελος και ο Βαγγέλης.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα