Survivor All Star: Ξέσπασε σε κλάματα ο Στέλιος Χανταμπάκης – “Δεν θέλω να το ξαναπεράσω αυτό”

Survivor All Star: Ξέσπασε σε κλάματα ο Στέλιος Χανταμπάκης – “Δεν θέλω να το ξαναπεράσω αυτό”
Glomex

Λύγισε ο Στέλιος Χανταμπάκης μετά τις κατηγορίες που δέχθηκε από τους συμπαίκτες του στο επεισόδιο του Survivor All Star την Παρασκευή.

Με νέο επεισόδιο επέστρεψε το βράδυ της Παρασκευής (03/03) το Survivor All Star, καθώς το ριάλιτι επιβίωσης δεν προβλήθηκε την Τετάρτη (01/03) ούτε και την Πέμπτη (02/03), λόγω της τραγωδίας στα Τέμπη και της αλλαγής του προγράμματος του ΣΚΑΙ.

Στο επεισόδιο της Παρασκευής δεν έλειψαν οι εντάσεις ανάμεσα στους παίκτες, ενώ μια αποκάλυψη του Νίκου Μπάρτζη έφερε αντιδράσεις από τους συμπαίκτες του.

Στο στόχαστρο βρέθηκε ο Στέλιος Χανταμπάκης, καθώς ο Στάθης Σχίζας και ο Νίκος Μπάρτζης του “επιτέθηκαν” λέγοντάς του πως είναι διπρόσωπος, με τον Σχίζα να τονίζει πως η συμπεριφορά του Στέλιου αλλάζει όταν είναι μπροστά στην κάμερα και του θυμίζει τον Χανταμπάκη που είχε δει στο παιχνίδι το 2017.

Μετά το αγώνισμα, οι παίκτες επέστρεψαν στις καλύβες τους και συζήτησαν τις κατηγορίες, με τον Στέλιο Χανταμπάκη να μην μπορεί να διαχειριστεί την επίθεση των συμπαικτών του.

Βλέπω αυτή την επίθεση και πραγματικά, παιδιά, εγώ, δεν θέλω να το ξαναπεράσω αυτό“, είπε ο Στέλιος Χανταμπάκης και ξέσπασε σε κλάματα.

Τον Χανταμπάκη υπερασπίστηκε ο Σάκης Κατσούλης, τονίζοντας πως δεν μπορεί να ανεχτεί την συμπεριφορά του Σχίζα και του Μπάρτζη.

Το να σου κολλάω το κεφάλι στο πρόσωπο και να σου κάνω τσαμπουκά, δεν το δέχομαι. Τις βρισιές δεν τις δέχομαι. Αυτό τον τρόπο ομιλίας δεν τον δέχομαι. Δεν ταιριάζουν σε εμένα και στον τρόπο που έχω μεγαλώσει, που με μεγάλωσε η οικογένεια μου ρε φίλε. Δεν μου ταιριάζει να μην μπορώ να μιλήσω γιατί φοβάμαι τι θα πούνε” είπε, με τη σειρά του, ο Σάκης Κατσούλης

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα