Κριστίνα Άπλγκεϊτ: Πρώτη δημόσια εμφάνιση και συγκλονιστική ομιλία για τη σκλήρυνση κατά πλάκας

Κριστίνα Άπλγκεϊτ: Πρώτη δημόσια εμφάνιση και συγκλονιστική ομιλία για τη σκλήρυνση κατά πλάκας
Η Κριστίνα Άπλγκεϊτ Photo by Richard Shotwell/Invision/AP

Η βραβευμένη με Emmy ηθοποιός βρέθηκε σε εκδήλωση για να λάβει το αστέρι της στο Hollywood Walk of Fame, όπου συγκίνησε μιλώντας για την ασθένεια που αντιμετωπίζει, χωρίς όμως να χάνει και το χιούμορ της.

Μία συγκλονιστική ομιλία για τη διάγνωσή της με σκλήρυνση κατά πλάκας κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της τρίτης και τελευταίας σεζόν της κωμωδίας «Dead to Me» έκανε η Κριστίνα Άπλγκεϊτ (Christina Applegate), στην οποία όμως δεν παρέλειψε να “χωρέσει” και λίγο από το πηγαίο χιούμορ της, παραδίδοντας μαθήματα αισιοδοξίας σε μία δύσκολη στιγμή της ζωής της.

Η βραβευμένη με Emmy ηθοποιός βρέθηκε σε εκδήλωση για να λάβει το αστέρι της στο Hollywood Walk of Fame (διάκριση που είχε προγραμματιστεί να λάβει το 2020 και η οποία αναβλήθηκε λόγω της πανδημίας), όπου συγκλόνισε μιλώντας για την ασθένειά της και προκαλώντας ρίγη συγκίνησης στην πρώτη της ομιλία, στο περιθώριο της τελετής.

Η ηθοποιός, απευθύνθηκε στο κοινό, κάνοντας ειδική αφιέρωση στην κόρη της, για την οποία είπε: Το πιο σημαντικό άτομο σε αυτόν τον κόσμο είναι η κόρη μου. Είσαι πολλά περισσότερα από όσα ξέρεις. Είσαι τόσο όμορφη και ευγενική και έξυπνη και ενδιαφέρουσα. Είμαι ευλογημένη που ξυπνάω κάθε μέρα και σε πηγαίνω στο σχολείο. Είσαι τα πάντα μου. Σε ευχαριστώ που στάθηκες δίπλα μου σε όλο αυτό”, συμπληρώνοντας, απευθυνόμενη στον κόσμο πως “παρεμπιπτόντως έχω μία ασθένεια”, με ξεκάθαρη χιουμοριστική διάθεση, η οποία προδίδει και τον δυναμισμό της.

Στο ίδιο πνεύμα, η Άπλγκεϊτ, η οποία στεκόταν με τη βοήθεια της Katey Sagal που τη συνόδευε, είπε: “Αν δεν το προσέξατε, δεν φοράω παπούτσια. Το λέω για να γελάσετε”.

Η ανακοίνωση της Κριστίνα Άπλγκεϊτ

Η γνωστή ηθοποιός ανακοίνωσε ότι διαγνώστηκε με σκλήρυνση κατά πλάκας τον Αύγουστο του 2021:

«Γεια σας φίλοι. Πριν από κάποιους μήνες διαγνώστηκα με σκλήρυνση κατά πλάκας. Είναι παράξενο ταξίδι. Όμως, οι άνθρωποι που γνωρίζω και πάσχουν από την ίδια ασθένεια με έχουν στηρίξει τόσο πολύ. Είναι δύσκολος δρόμος, όμως όπως όλοι γνωρίζουμε, ο δρόμος συνεχίζει. Εκτός αν κάποιος βλάκας τον εμποδίσει».

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα