MasterChef: Βγήκαν τα μαχαίρια στο Συμβούλιο – Ο Αλέξανδρος επιτέθηκε στον Πορφύρη και αποκάλυψε το “σχέδιό” του

MasterChef: Βγήκαν τα μαχαίρια στο Συμβούλιο – Ο Αλέξανδρος επιτέθηκε στον Πορφύρη και αποκάλυψε το “σχέδιό” του
MasterChef 2023 STAR

Μετά την τελευταία ομαδική δοκιμασία έφτασε η ώρα του Συμβουλίου για τις δύο ομάδες του MasterChef 2023 και πριν οι κριτές ανακοινώνουν τις βαθμολογίες οι παίκτες έλυσαν τις διαφορές τους.

Η ώρα του Συμβουλίου της εβδομάδας ήρθε για τις δύο ομάδες του MasterChef 2023, ωστόσο όπως φάνηκε μόνο ομαδικότητα δεν έχουν κάποιοι από τους επίδοξους σεφ του μαγειρικού διαγωνισμού.

Μετά την Ομαδική Δοκιμασία στο “Κέντρο Εκπαίδευσης Πυροσβεστικού Σώματος, Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος” οι παίκτες βρέθηκαν μπροστά στους τρεις κριτές του reality μαγειρικής, Σωτήρη Κοντιζά, Λεωνίδα Κουτσόπουλο και Πάνο Ιωαννίδη, για να μάθουν τις βαθμολογίες τους.

Οι κριτές ζήτησαν να μάθουν πώς κύλησε η δοκιμασία για τους παίκτες, καθώς ο Γιώργος Πορφύρης επέλεξε ως αντίπαλο αρχηγό τον Κωνσταντίνο και έτσι υπήρξε διαχωρισμός ανάμεσα στους παλιούς και τους νέους παίκτες, με τον Αλέξανδρο να μπαίνει από την αρχή στο “ψητό” και να επιτίθεται ανοιχτά στον αρχηγό της Κόκκινης ομάδας, Γιώργο Πορφύρη αποκαλύπτοντας το “σχέδιό” του.

Όπως είπε χαρακτηριστικά ο Αλέξανδρος, “πιστεύω ότι όλο αυτό είχε μια στρατηγική, η οποία καλό θα ήταν να είναι ανοιχτή. Η στρατηγική ήταν να πάρουμε και άτομα τα οποία σε περίπτωση ήττας να μπορούμε να τα βγάλουμε στον τάκο. Γι’ αυτό ο Γιώργος πήρε τη Στέλλα, τον Μότο και τον Παύλο, τους οποίους δεν τους γουστάρει καθόλου”, χαρακτηρίζοντας τη δοκιμασία “θέατρο του παραλόγου” και αποκαλώντας τον συμπαίκτη του ηθοποιό.

Ο Πορφύρης με τη σειρά του ανέφερε πως ο Αλέξανδρος βλέπει συνομωσίες και δράκους και είναι κατά όλων, σχολιάζοντας πως ο παίκτης είναι στο περιθώριο λόγω της συμπεριφοράς του.

Στη συνέχεια η Στέλλα τα έβαλε με τη Μαρία Μπέη αλλά και με τη Μαρία Λαζαρίδου, ενώ τον λόγο πήρε κι ο Μότο που υποστήριξε και εκείνος ότι ο Πορφύρης τον πήρε στην ομάδα για να τον βγάλει εκτός παιχνιδιού, σε περίπτωση που έχανε η κόκκινη ομάδα.

Τέλος, ο Παύλος τσακώθηκε με τη Γιώτα, κατηγορώντας τη ότι χειραγώγησε τη Μαρία Λαζαρίδου για να τον ψηφίσει στην περασμένη ψηφοφορία.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα