Καιρός: Τοπικές νεφώσεις και αρκετή ηλιοφάνεια τις επόμενες ημέρες

Καιρός: Τοπικές νεφώσεις και αρκετή ηλιοφάνεια τις επόμενες ημέρες
Ήλιος Eurokinissi

Αίθριος καιρός με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις και θερμοκρασία σε κανονικές τιμές για την εποχή τις επόμενες ημέρες. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Ο καιρός με μια ματιά

  • Τοπικές νεφώσεις με λίγα φαινόμενα και αρκετή ηλιοφάνεια.
  • Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται σε κανονικές τιμές για την εποχή.
  • Οι άνεμοι στα πελάγη θα στραφούν σε νοτιάδες στα μέσα της εβδομάδος μποφόρ.

Βαρομετρικά Ευρώπης και η εβδομαδιαία προοπτική υετού ανέμων και θερμοκρασιών

Σήμερα Τρίτη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις. Στην Κρήτη θα υπάρχουν τοπικές νεφώσεις με ασθενείς βροχές και λίγα χιόνια στα ορεινά μέχρι το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ.


Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο ως προς τις μέγιστες τιμές της και στα βόρεια θα φθάσει τους 10 με 12 βαθμούς και στα υπόλοιπα τους 13 με 15 βαθμούς Κελσίου. Παγετός θα σημειωθεί κατά τόπους στα ηπειρωτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες.

ΚΑΙΡΟΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 15-02-2023

Στα ανατολικά ηπειρωτικά, την Εύβοια, τις Σποράδες, τις Κυκλάδες και την Κρήτη προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών μέχρι το μεσημέρι. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο 6 τοπικά 7 μποφόρ, με εξασθένηση από το απόγευμα στα δυτικά και τα βόρεια. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα φθάσει στα βόρεια τους 11 με 13 βαθμούς και στα υπόλοιπα τους 14 με 16 βαθμούς Κελσίου. Παγετός θα σημειωθεί κατά τόπους στα ηπειρωτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες.

ΚΑΙΡΟΣ ΠΕΜΠΤΗ 16-02-2023

Γενικά αίθριος καιρός με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις. Η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες στα δυτικά και τα βόρεια θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι στα δυτικά και τα βόρεια θα είναι μεταβλητοί ασθενείς. Στα υπόλοιπα θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και τοπικά στο νότιο Αιγαίο 6 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο. Παγετός θα σημειωθεί κατά τόπους στα βόρεια ηπειρωτικά τις πρωινές ώρες.

ΚΑΙΡΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17-02-2023

Γενικά αίθριος καιρός με τοπικές νεφώσεις στα δυτικά και βαθμιαία στα ανατολικά και τα νότια. Η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες στα δυτικά και τα βόρεια θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 5 και βαθμιαία στα νότια τοπικά έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω άνοδο.

ΚΑΙΡΟΣ ΑΤΤΙΚΗ

Στην Αθήνα προβλέπονται λίγες τοπικές νεφώσεις. Η μέγιστη θερμοκρασία δεν θα ξεπεράσει τους 11 με 14 βαθμούς Κελσίου.

ΚΑΙΡΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται τοπικές νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα έχει μέγιστες τιμές περί τους 11 με 14 βαθμούς Κελσίου.

ΤΟ ΣΤΙΓΜΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Τα άρθρα για την πρόγνωση του καιρού στο NEWS 24/7 επιμελείται ο Θοδωρής Κολυδάς, διευθυντής του Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου ΕΜΥ. Αναλυτικές και έγκυρες προβλέψεις για τον καιρό στην Αθήνα & σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα με την αξιοπιστία του Θοδωρή Κολυδά.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα